recent
Güncel Haberler

PlayStation: 2021 Yılı İncelemenizi ve İstatistiklerinizi Keşfedin

Ana Sayfa
PlayStation: 2021 Yılı İncelemenizi ve İstatistiklerinizi Keşfedin

PlayStation oyuncuları nihayet 2021 için kişisel bilançolarına bakabilirler. Her zamanki gibi Sony Interactive Entertainment, PSN hesabı olan kullanıcıların geçen yıla ait istatistiklerini keşfetmelerine olanak sağlayacak.

2021, PS5 için çok yoğun bir yıl oldu. Kaliteli oyunlar Ratchet & Clank: Rift Apart, Returnal, Deathloop veya Kena: Bridge of Spirits ile sayısızdı. PS4, Resident Evil: Village, Call of Duty: Vanguard, FIFA 22 ve diğerleri gibi gezegensel hitlerle de dışarıda bırakılmadı. Sony şimdi her oyuncuya retrospektifini keşfetme fırsatı sunuyor!

Sayılar bolca!

Kişisel 2021 özetinize erişmek için aşağıdaki tweet'teki adrese gitmeniz yeterlidir. Ardından PlayStation Network kimlik bilgilerinizi girin. Ardından, her bir ortam (PS5 ve PS4) için ayrıntılarla birlikte oynanan toplam saatlere erişebileceksiniz. Başlatılan oyunların sayısı da ilk 5 bonusu ile birlikte görünecek. Elde edilen kupalar ve PlayStation Plus oyunları da dahil.

Her şey 2021'de piyasaya sürülen büyük oyunlarla ilgili topluluk istatistikleriyle serpiştirilmiş durumda. PlayStation'da yeniliklerle dolu bu yeni yıl için iyi bir başlangıç.


Kaynak: PlayStation

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent