recent
Güncel Haberler

Valorant: Yeni Ajan 19 Neon Çıkış Tarihi, Ne Zaman Geliyor?

Ana Sayfa
Valorant: Yeni Ajan 19 Neon Çıkış Tarihi, Ne Zaman Geliyor?

Riot'un sevilen FPS oyunu, Valorant'ın yeni ajanı etrafında dönen sızıntıları görmekten heyecan duyuyor. Son zamanlarda yeni ajanın adı ortaya çıktı. Yeni ajan 19, Valorant'ta “Neon” olarak isim verildi. Valorant'ın yeni ajanı 19 Neon'un çıkış tarihi ne zaman? öğrenmek için okumaya devam edin.

Amazon Prime Gaming tarafından yapılan bir sızıntı, Valorant'ta Neon adlı Agent 19'un çok beklenen ilk görüntüsünü ortaya çıkardı. Ancak Amazon, posteri daha sonra web sitelerinden kaldırdı. Sızıntıyı bilen Riot Games, Twitter hesaplarında ilk ajan görüntüsünü yayınladı.

Neon adlı yeni ajan 19'un 12 Ocak 2022'de Bölüm 4 Act 1'in gelmesiyle birlikte Valorant'ta yayınlanması bekleniyor. 

Valorant'ta Ajan 19'un etrafında konuşmanın üzerinden epey zaman geçti. Valorant kadrosuna son eklenen Chamber bile yaklaşmakta olan yeni ajana işaret ediyordu. Her şey, yeni ajanla ilgili görüşmelerin biraya başladığı 2021 Temmuz ayına kadar uzanıyor.

Daha önceki sızıntılar, ajanın kod adının Sprinter olduğunu öne sürüldü. Ancak zamanla daha fazla sızıntı ortaya atıldı. Riot, yeni ajanlarının adını kendisi açıkladı. Valorant Episode 4 Act 1'in ana görselinde isim zar zor görülüyor.

Ayrıca, zamanla Neon ile ilgili daha fazla sızıntı göreceğiz. Ajan 19, Neon'un Valorant'a dahil edilmesinden sonra nasıl olduğunu görmek heyecan verici olacak. Neon, diğer Düelloculara zorlu bir rekabet sunabilecek mi? Zaman gösterecek. 


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent