recent
Güncel Haberler

Valorant: Bölüm 4 Act 1 İçin Yeni Ajan, Battle Pass ve Görünüm Paketi

Ana Sayfa
Valorant: Bölüm 4 Act 1 İçin Yeni Ajan, Battle Pass ve Görünüm Paketi

Riot Games'in çok oyunculu FPS'si yoluna devam ediyor ve yeni gelen Ajan ve Battle Pass tarafından başlatılan yeni bir bölüme girmek üzere. 

Hıza odaklanan yeni oynanabilir bir karakter, kilidi açılacak yeni kozmetikler ve siyah bir bilimkurgu paketi Ocak ayının ortasında devreye alınacak.

Valorant vitesi yükseltiyor

Valorant'ın bu yeni bölümünün yıldızı elbette Neon ismine cevap veren yeni oynanabilir karakteri. Riot, aşağıda açıklanan becerileri ayrıntılı olarak açıkladı:

Yüksek Dişli: Neon gücünü hızını artırmak için yönlendirir. Şarj edildiğinde, değişen ateş, iki ölümden sonra yeniden şarj olan bir elektrik kaymasını tetikliyor.

Relay Bolt: Neon, anında bir kez sıçrayan bir enerji oku atar. Bir yüzeye çarparsa, çizgi çarpma bölgesinin altındaki zemini elektriklendirir.

Hızlı Şerit: Neon, önündeki zemine kısa bir mesafe veya bir yüzeyle karşılaşana kadar uzanan iki enerji hattı çeker. Hatlar, görüş hattını engelleyen ve onları geçen rakiplere hasar veren statik elektrik duvarları olarak yükselir.

Overdrive (Ultimate): Kısa bir süre için Neon'un tüm gücünü ve hızını devreye sokar. Ateş etmek, ölümcül bir hassasiyet ve hızla bir elektrik ışını serbest bırakır. Yeteneğin süresi, her öldürmeden sonra yenilenir.

Özellikle ilginç bir kite sahip bu yeni karaktere ek olarak, toplanacak eşya setiyle yeni bir Savaş Bileti oyunun bir parçası olacak. Son olarak, Riot Games, Protokol 781-A adı altında çok bilim kurgu siyah silah görünümlerinden oluşan bir paket sundu. 9,900 Valorant puanı veya yaklaşık 580 TL gibi karşılığında elde edilebilir (evet, oldukça pahalı).



Kaynak: Twitter
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent