recent
Güncel Haberler

Netflix, Bir Scott Pilgrim Animesi Üzerinde Çalışıyor

Ana Sayfa
Netflix'in Bir Scott Pilgrim Animesi Üzerinde Çalışıyor

Scott Pilgrim'i hiç görmediyseniz veya okumadıysanız ya da tam tersine her zaman daha fazlasını istiyorsanız, iyi haber var. Netflix'e bir çizgi dizi uyarlaması geliyor gibi görünüyor.

Ramona'nın eski sevgilileriyle yüzleşme zamanı tekrar gelmiş gibi görünüyor.

Netflix, başarılı işlerin uyarlamaları tarafında yavaşlamak istemiyor gibi görünüyor. Bu sefer, Amerikan medyası Variety'ye göre, bir animasyon dizisi şeklinde çizgi roman Scott Pilgrim dizisi geliyor.

Özellikle 2010 yılında Edgar Wright (ve sağlam kadrosu) tarafından beyaz perdeye uyarlanmasıyla ünlenen Scott Pilgrim, birlikte olduğu kızın şeytani eski sevgilileriyle yüzleşmesi gereken aynı isimli genç bir adamdaki kayıtla ilgileniyor. O aşık, Ramona Flowers.

Orijinal çizgi roman yaratıcısı Bryan Lee O'Malley, uyarlamayı yazıp üretecek ve showrunner koltuğunu BenDavid Grabinski (Mutlulukla) ile paylaşacak. Edgar Wright da yönetici yapımın bir parçası olacak.

Animasyondan ise Science Saru (Devilman Crybaby) sorumlu olacak. Bu nedenle, harika bir meraklı ekibi, anime formatı, video oyunlarından çok ilham alan (zaten mükemmel) filmden bile daha fazla dizginsiz harekete izin vermelidir.


Kaynak: Variety
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent