recent
Güncel Haberler

Titanfall'ın Yaratıcılarından Bir Sonraki Oyun Hakkında Yeni İpuçlar

Ana Sayfa
Titanfall'ın Yaratıcılarından Bir Sonraki Oyun Hakkında Yeni İpuçlar

Bildiğimiz gibi Respawn Entertainment boş durmuyor. Apex Legends ve Star Wars Jedi: Fallen Order'ın merakla beklenen devamı üzerinde çalışmaya ek olarak, Titanfall geliştiricileri ayrıca başka bir büyük bütçeli tek oyunculu oyun üzerinde çalışıyorlar.

Proje kreatif direktörünü yeni kaybettiyse, oyuncular bununla ilgili bazı yeni ipuçlarıyla ödüllendirildi.

Mohammad Alavi, Respawn Entertainment'tan ve yaratıcı yönetmen olarak görev yaptığı stüdyonun bir sonraki gizli lisansından ayrılıyor. Venturebeat'ten alınan bilgilere göre, çalışmaları yine de saklanacak. Titanfall 3 olmayacak olması dışında bu projeyle ilgili ayrıntılar yetersiz.

Bu nedenle Respawn Entertainment'ın yeni oyunu, öncelikle "hareketlilik ve stil" üzerine odaklanan solo bir FPS oyunu olacaktır. Amerikan sitesindeki kaynaklara göre, proje şu anda yalnızca prototip aşamasında ve geliştiriciler bu iki temeli kavramsallaştırırken en az bir yıl daha böyle kalacak. Electronic Arts, şimdilik, gelişimin ilerlemesine bağlı olarak 2024 ve hatta 2025'e kadar piyasaya sürülmeyi hedefliyor. Resmileşmeden önce mantıksal olarak sabırlı olmak gerekli olacaktır.


Kaynak: VentureBeat


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent