recent
Güncel Haberler

Syberia: The World Before Yeni Çıkış Tarihini Açıkladı

Ana Sayfa
Syberia: The World Before Yeni Çıkış Tarihini Açıkladı

İlk olarak 10 Aralık 2021 için planlanan çıkışından hemen önce ertelenen Syberia: The World Before, bu yıl içinde piyasaya sürülecek.

Söz tutulacak ve Microids merakla beklenen macera oyununun yeni çıkış tarihini duyurdu.

Syberia: The World Before için yeni çıkış tarihi

Microids, Syberia 3'te yapılan hataları tekrarlamak istemiyor. Fransız yayıncı, bir oyunu kötü durumda teslim etmektense bir sonraki büyük kartuşunun çıkışını ertelemeyi tercih etti. Son olarak, Syberia: The World Before, 18 Mart 2022'de PC için çıkacak. Kate, 28 Mayıs'ta vefat eden yaratıcısı Benoît Socal tarafından ilk kez yetim kaldığından beri biraz özel bir gezi. “Benoît Sokal tarafından hayal edilen Kate Walker'ın maceralarının hikayesini vurgulayan bir deneyim sunmak istedik. Microids bir basın açıklamasında, Koalabs stüdyosu ile anlaştığımız bu ekstra birkaç hafta, bu hırsa uyan bir video oyunu sunmamıza izin verdi.

Ayrıca müzikseverler, Inon Zur tarafından bestelenen orijinal film müziklerine oyun çıktığında plak olarak ulaşabilecek veya macerayı noktalayacak şarkıları doğrudan müzik akış platformlarından dinleyebilecekler. Syberia: The World Before, oyuncuların iki çağ ve kıta arasında geçiş yapmalarına izin verecek. Bir yanda 2004 yılında bir tuz madenine terk edilmiş Kate Walker, diğer yanda 1930'ların Avrupa'sında yaşayan yeni bir baş karakter olan piyanist Dana Roze.



Kaynak: Gamekult

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent