recent
Güncel Haberler

PlayStation Now: Mortal Kombat ve Final Fantasy Ocak Ayında Ekleniyor

Ana Sayfa
PlayStation Now: Mortal Kombat ve Final Fantasy Ocak Ayında Ekleniyor

PlayStation Now aboneleri için oyunlarla dolu yeni bir yıl başlıyor. İlkbaharda beklenen teklifin sözde dönüşümünü beklerken, hizmet bu hafta önemli oyunlarla karşılıyor.

Xbox Game Pass, şüphesiz şu anda en çekici oyun aboneliği olmaya devam ediyorken, Sony'nin PlayStation Now'ı, kataloğundaki bazı güzel külçelerle kendini oldukça iyi savunuyor. 4 Ocak 2022 Salı gününden itibaren hizmete altı oyun katılacak. Konsollarda (PS5, PS4) ve PC'de Bulut aracılığıyla indirilebilir veya oynanabilir olacaklar.

PlayStation Blog, bu hafta PlayStation Now'a katılacak oyunların tam listesini yayınladı. Bunlar Mortal Kombat 11, Fury Unleashed, Unturned, Super Time Force Ultra, Kerbal Space Program: Enhanced Edition ve Final Fantasy XII: The Zodiac Edge. İkincisi, yayıncı tarafından Eylül ayında başlatılan girişimin ardından hizmete katılan destan imzalı Square Enix'in son bölümü olacak.

Oyuncular, aylık 9,99 dolarlık bir abonelik için PlayStation Now'a abone olma seçeneğine sahiptir. Üç aylık plan 24,99 dolar ve yıllık teklif 59.99 dolar.


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent