recent
Güncel Haberler

GTA V: PS5 ve Xbox Series Sürümünün Çıkışı Birkaç Ay Ertelenebilir

Ana Sayfa
GTA V: PS5 ve Xbox Series Sürümünün Çıkışı Birkaç Ay Ertelenebilir

PS5 ve Xbox Series X/S sürümünün yakında piyasaya sürülmesiyle Grand Theft Auto V, üç nesil konsolu tanımış olacak. Bununla birlikte, yakın tarihli bir söylenti, beklenenden biraz daha fazla zamana ihtiyacı olan yeni nesil versiyonun çıkış tarihinde potansiyel bir gecikmeye işaret ediyor.

Oyunun Haziran 2020'de duyurulan bu yeni sürümünün aslında geçen Kasım ayında çıkması gerekiyordu. Ancak Rockstar, birkaç aylık bir ertelemeyi duyurmak için Eylül PlayStation Showcase'den yararlandı.

New York geliştirme stüdyosu tarafından yayınlanan videolarda, oyuncular tarafında gerçek bir sevinçten çok bir hoşnutsuzluk dalgasına yol açmıştı. Kısa bir süre sonra Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın piyasaya sürülmesi, iki kamp arasındaki sorunları iyileştirmedi.

Rockstar'ın aurası, bu nedenle, Twitter'daki veri madenciliği "Matheusbr9895_"in önerdiği gibi, GTA V'nin yeni nesil sürümünün yayınlanmasını etkileyebilecek olan son birkaç ayda lekelendi. Bu, oyunun çıkışında yeni bir gecikmeye yol açabilecek karmaşık bir gelişmeyi bildiriyor.

Ertelemenin çok önemli olmaması gerektiğini unutmayın: Mart için planlanan yeni nesil sürüm, bunun yerine Nisan veya Mayıs ayında gelebilir. Ancak, GTA hakkındaki söylentilerde sıklıkla olduğu gibi, bu açıklamalar harika cımbızla alınmalıdır, çünkü kullanıcı kaynaklarını sağlamamıştır ve çevrenin diğer iyi bilinen içerdekileri kadar itibarı yoktur.

Ancak GTA V'nin PS5 ve Xbox Series X/S'de çıkışını erteleme fikri, geçen Kasım ayında üçlemenin lansmanı sırasında toplanan olumsuz geri bildirimler göz önüne alındığında tamamen saçma değil. Bu nedenle, Rockstar işi cilalamak için kendilerine biraz daha zaman vermek isteyebilir.


Kaynak: Gamerant

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent