recent
Güncel Haberler

God of War, Steam'de 24 Saat İçinde 70.000 Oyuncuyla Eşzamanlı Bir Zirveye Ulaştı

Ana Sayfa
God of War, Steam'de 24 Saat İçinde 70.000 Oyuncuyla Eşzamanlı Bir Zirveye Ulaştı

PS4'te piyasaya sürülmesinden dört yıldan biraz daha kısa bir süre sonra, God of War PC'ye yankı uyandıran bir dönüş yaparak oyuncuların onu keşfetmesine veya yeni bir şekilde yeniden keşfetmesine izin veriyor. İkinci opus Ragnarök'ün yayınlanmasından birkaç ay önce, oyuncular Steam'de başlar başlamaz kendilerini Kratos ve Atreus'un İskandinav macerasına attılar.

Çılgınlık o kadar büyük boyutlara ulaştı ki, SteamDB sitesi tarafından toplanan verilerin çok iyi gösterdiği gibi, rakamlar hafta sonu boyunca artmaya devam etti.

Bir oyuncu ordusuna liderlik eden eski savaş tanrısı

God of War'ın PC'de piyasaya sürülmesiyle Sony, özel bağlantı noktaları listesini genişletmeye devam ediyor ve 2022'de vites yükseltmeyi planlıyor. 

Ekim ayının sonuna doğru, oyunun PS5 ve PC versiyonu arasında ilk karşılaştırmanın yayınlanmasıyla birlikte genel sabırsızlık bir derece arttı. Bundan sonra, şüphesiz PlayStation 4'ün en büyük hitlerinden biri, resmi olarak piyasaya sürüldüğünde Steam'de hasara yol açacaktı.

Gerçekten de aradan geçen üç gün boyunca durum buydu! İlk oyuncu tabanı sayıları hızla artırırken, Cumartesi ve Pazar olmak üzere sırasıyla 65.403 ve 73.529 oyuncunun aynı anda bağlandığı iki zirveye ulaşıldı!

Böyle bir başarı ile karşı karşıya kalan birçok kişi, God of War: Ragnarök'ün PC'ye çıkarken aynı ayrıcalıklı muameleden yararlanıp faydalanmayacağını merak etti. Şu an için ve hatta dahili olarak bile bilmiyoruz, çünkü ilk bölümün yönetmeni Cory Barlog'un kabulüne göre, hiçbir fikri yok.


Kaynak: Eurogamer, SteamDB

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent