recent
Güncel Haberler

Dying Light 2'nin 3 Dakikalık Nefes Kesici Bir Fragmanı Sunuldu

Ana Sayfa
Dying Light 2'nin 3 Dakikalık Nefes Kesici Bir Fragmanı Sunuldu

Birçok oyunda olduğu gibi, Dying Light 2: Stay Human'ın piyasaya sürülmesine sadece birkaç hafta kaldı. Kasım ayının sonunda altın madalya kazanan oyun, kendi evinde iletişimini artırıyor. En son Dying 2 Know şovunun dün geceki yayını, bize Aiden Caldwell'in şimdiye kadar oldukça puslu olan karakter hikayesine odaklanan bir fragman verdi.

Karakter, son zamanlarda iki yetenek ağacıyla kendisine bir isim yapmıştı, ancak Dying Light 2'nin düşmanca dünyasında yolculuğunun arkasındaki gerçek motivasyonlar hala bilinmiyordu.

Dying Light 2'nin geliştirmesi uzundu: gerçekten, onu ilk yapıttan yedi yıl ayırdı, ancak Techland'in emellerini gerçekleştirmek için böyle bir gelişme gerekliydi, çünkü geliştirme stüdyosu kurmaya özen gösterse bile içerik devasa olmayı vaat ediyor. Genel heyecan karşısında oyunun ömrü ile ilgili her şey yolunda.

Son bir bilgi salvosunda Techland, bizi yürek burkan bir entrikanın içine çeken ritmik bir fragman yayınlama fırsatını yakaladı. Daha da iyisi, geliştiriciler oyun içindeki işbirliğini tartışmak için dört oyuncuya kadar kısa bir alıntı yaptılar.

Gerçekte, Aiden Caldwell musallat olanlara ve yoluna çıkan insanlara karşı bir şeytan gibi savaşıyorsa, bunun nedeni, çocukluğunda Waltz adında bir adam tarafından ayrıldığı kız kardeşini umutsuzca bulmaya çalışmasıdır. Ancak böyle tehditkar bir dünyaya güvenmek zor olsa da, Aiden belirli koşullar altında kendisine yardım etmeye hazır belirli kahramanların desteğine güvenebilir.

Fragman bir hemoglobin çığıyla devam ediyor ve hayranlarını memnun edecek şekilde çatışıyor. Ayrıca, eğer alıntı sırasında iyi dinlerlerse, "Kyle" adındaki bir karaktere atıfta bulunulduğunu duyabilirler, bu isim o kadar da bilinmeyen bir isim değildi ki, eğer gerçekten öyleyse, ilk bölümün kahramanı ile bağlantı kurabilecek.


Kaynak: YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent