recent
Güncel Haberler

Romandan İlham Alan Strateji Oyunu Dune: Spice Wars Ortaya Çıktı

Ana Sayfa
Romandan İlham Alan Strateji Oyunu Dune: Spice Wars Ortaya Çıktı

Game Awards 2021 sırasında yayıncı Funcom yepyeni bir projeyi tanıttı. Bu Dune: Spice Wars, yakında bilgisayarlarımıza inecek çok umut verici bir oyun olacak.

Game Awards 2021 töreninde strateji oyunları sevenler güzel bir sürpriz yaşadı. Gerçekten de Dune: Spice Wars'ın ilk fragmanını keşfetmeyi başardık. Shiro Games (Northgard) tarafından geliştirilen Frank Herbert'in romanının bu uyarlaması, 4X unsurlarını içerecek ve bizi Arrakis gezegeninde amansız bir savaşa götürecek.

Saf strateji!

Dune: Spice Wars'da oyuncular, rakipler üzerindeki hakimiyetini savunmak için kaynakları ve diğer zenginlikleri toplamak amacıyla House Atreides ve House Harkonnen gibi farklı grupları kontrol edebilecekler. Savaş hem ekonomik hem de teknolojik olarak yürütülmek zorunda kalacak. Ayrıca, fırtınalar ve diğer kum solucanları gibi birçok tehdit yolumuzu kapatmaya çalışacağından, siyasi entrikanın kalbine dalmayı da beklemeliyiz.

PC'de erken erişimi gelecek yıl başlayacak olan bu Dune: Spice Wars için heyecan verici bir program. Fragmanın yanı sıra Funcom tarafından görseller de yüklendi.



Kaynak: Funcom
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent