recent
Güncel Haberler

Forspoken: Square Enix'in Aksiyon RPG'si Fragman ve Çıkış Tarihi Yayınlandı

Ana Sayfa
Forspoken: Square Enix'in Aksiyon RPG'si Fragman ve Çıkış Tarihi Yayınlandı

Forspoken ile ilgili her şey daha da netleşiyor. Birkaç ay boyunca gözle görülür şekilde kopuk iletişimden sonra, Square Enix'in aksiyon RPG'si Game Awards 2021 sırasında büyük bir darbe vurdu.

Game Awards 2021 sırasında yüklenen yukarıdaki video da bize PS5 ayrıcalığı hakkında önemli bilgiler veriyor. Nitekim Forspoken 2022'de PC için de çıkacaksa, o tarihteki Square Enix unvanını konsollar tarafında sadece PlayStation 5 barındırabilecek. Ve Xbox'a geldiğini görmeyi ummak için oyuncuların en az iki yıl (24 Mayıs 2024'e kadar) beklemesi gerekecek.

Forspoken'da oyuncu, kendini Athia adlı bir dünyaya itilmiş bulan New York sakini Frey Holland'ı oynayacak. Olay yerinde, kendisine etkileyici güçler veren ve aşırı düşman bir faunayla yüzleşmesini sağlayacak bir bilezik alır. Ve bu evren, en hafif tabirle, çok yakında kapılarını bize açacak.

Mayıs'ta görüşürüz

Game Awards 2021 sırasında Forspoken, ara sahneleri olan yeni bir fragman ve aynı zamanda birçok oyun klibi sundu. Manzaranın güzelliğini ve dövüşün gerginliğini fark etme fırsatı sundu. Frey, bileklik sayesinde birçok yeteneği kullanabilecek. Kendini görünmez kılabilecek, hatta unsurları kendi yararına kullanabilecek.

Bu videoya ek olarak, Forspoken nihayet kesin çıkış tarihinde perdeyi kaldırdı. Böylece bu rol yapma oyununu 24 Mayıs 2022'den itibaren PS5 ve PC'de keşfedebileceğiz.



Kaynak: PlayStation
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent