recent
Güncel Haberler

PlayStation Now Aralık Ayı Oyunları: GTA ve Final Fantasy

Ana Sayfa
PlayStation Now Aralık Ayı Oyunları: GTA ve Final Fantasy

Aralık, PlayStation Now aboneleri için heyecan verici bir ay olacak. Abonelik hizmeti bu hafta bazı popüler oyunlara ev sahipliği yapacak. Rockstar Games ve Square Enix gibi ünlü yayıncılar orada olacak.

PlayStation Now, son saatlerinde olabilir. Nitekim son söylentilere göre Sony, PlayStation Plus ve Now'ı birleştirerek yepyeni bir hizmet yaratabilir. Ancak Japon üreticiden varsayımsal bir açıklama beklerken, birkaç saat içinde ek oyunlar da gelmek üzere.

#info# Sony, Xbox Game Pass İle Rekabet Edebilmek İçin Yeni Bir Hizmet Sunacak

Nostalji tadında oyunlar

Bunu zaten biliyorduk ama Grand Theft Auto III: The Definitive Edition 7 Aralık 2021'den itibaren PlayStation Now'a gelecek. Aynı tarihte Final Fantasy X / X-2 HD Remaster eşlik edecek. Rockstar Games unvanının yalnızca 31 Ocak'a kadar oynanabileceğini unutmayın. Liste, John Wick Hex ve Spitlings'in eklenmesiyle tamamlandı.

Ve yılın bu son ayında PlayStation Now programı için bu kadar olacak. Hizmet, yıllık 59,99 $ abonelik karşılığında bulut üzerinden oynamayı ve birçok oyunu (PS4, PS3, PS2) indirmeyi teklif ediyor. Aylık plan 9,99 $ ve üç aylık plan 24,99 $'dır



Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent