recent
Güncel Haberler

GTA: Trilogy Fragmanında Konfederasyon Bayrağı Kaldırıldı

Ana Sayfa
GTA: Trilogy Fragmanında Konfederasyon Bayrağı Kaldırıldı

Toplumumuzun aşırılıklarını karikatürize eden ve kınayan Rockstar Games, Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın son fragmanında Konfederasyon bayrağını kaldırdı.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın oynanış fragmanında, İnternet kullanıcıları Phil Cassidy'nin (biraz alkolik silah tüccarı) karakterinin Vice City'nin 2002'de yayınlanan versiyonuna kıyasla farklı bir tişört giydiğini fark ettiler. Konfederasyon bayrağını kaldırıp yerine kuru kafa sembolünü eklediler.

#info# GTA: The Trilogy The Definitive Edition Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Yinelenen bir GTA karakteri olan Cassidy, yeni fragmanda yalnızca bir an için görülebiliyor, ancak 0:34'te, her zamanki Konfederasyon bayrağı yerine ön tarafında bir kafatası olan siyah bir tişört giydiğini açıkça görebilirsiniz.

GTA: Trilogy Fragmanında Konfederasyon Bayrağı Kaldırıldı

Bunun, Konfederasyon bayrağının tüm tasvirlerinin remaster'lardan kaldırıldığı anlamına gelip gelmediği belli değil, ancak Rockstar Games'in bu değişikliği yalnızca fragman için yapması pek olası görünmüyor.

Uzun zamandır Güney eyaletlerinin köleliği savunmak için kanlı bir İç Savaşı ateşleyen bir sembolü olan Konfederasyon bayrağı, giderek daha fazla beyaz insan bunun ne kadar ırkçı olduğunu fark ettikçe, yakın zamanda yeniden inceleme altına alındı. 2015 yılında Apple, Konfederasyon Bayrağı dahil tüm oyunları App Store'dan kaldırdı ve Twitch geçen yıl platformundan yasakladı.


Kaynak: Kotaku

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent