recent
Güncel Haberler

Cadılar Bayramı 2021 İçin En İyi Korku Oyunları

Ana Sayfa
Cadılar Bayramı 2021 İçin En İyi Korku Oyunları

Cadılar Bayramı 2021, bayramında veya sonrasında oynayacağınız en iyi korku oyunları sizin için seçtik. Sizi kesinlikle ürkütecek harika korku oyunları oynamanın zamanı geldi.

Resident Evil 7

Efsanevi Resident Evil serisindeki yeni bir üçlemenin ilk bölümü olan bu yedinci bölüm, birinci şahıs kamerasıyla korkuya tamamen farklı bir yaklaşım sunuyor. Resident Evil 7, kült destanının en korkunç oyunlarından biri olarak yer alıyor.

The Evil Within 2

Resident Evil, birinci şahıs korkunun yanında yer alırken, orijinal yaratıcısı Shinji Mikami, The Evil Within ile ilk aşkına geri döndü. İkinci yapıt, sunduğu şeylerde ve özellikle de bu bağlamda her açıdan mükemmel olan bir franchise'ın korkunç yönü konusunda daha da başarılı.

Dead Space 2

Adının en lezzetli ürkütücü Dead Space'inden üç yıl sonra, Visceral Games, franchise'ın en iyi bölümü olduğunu iddia eden Dead Space 2 ile daha büyük ve daha güçlü bir şekilde geri dönüyor. Daha epik, daha korkunç ve daha başarılı olan bu Isaac Clarke macerası, bugün hala korku oyunlarının bir anıtıdır.

Alien: Isolation

O zamana kadar biraz ürkütücü aksiyon oyunlarıyla sınırlı olan video oyunu serisi Alien, Isolation, nezaket ile yeni toprakları işgal ediyor ve The Creative Assembly'den bu daha da şaşırtıcı. Total War'ın arkasındaki İngiliz stüdyosu, buradaki ilk Alien filmine saygılarını sunar ve gerçekten anıtsal, korkunç bir deneyim sunuyor. Oyun şuan Prime Gaming üzerinden ücretsiz dağıtılıyor.

Amnesia: The Dark Descent

Bağımsız stüdyo Frictional Games'in işkence görmüş ürünü Amnesia: The Dark Descent, bugün hala korkunun simge yapılarından biri. Eşsiz bir atmosfer ve bizi özellikle kırılgan yapan birinci şahıs oynanışı ile bu oyun, sizi ve karakterinizi, ilerledikçe artan ıstırap ve deliliğe sürükleyecektir.

SOMA

Amnesia serisinden sonra, Frictional Games bize bu sefer su altında yepyeni bir korku türü sunuyor. SOMA böylece stüdyonun önceki oyunlarının korkunç tuzunu oluşturan her şeyi alır ve onu daha da klostrofobik ve boğucu bir atmosferde damıtır. Dalgıç elbisenle su altında, kimse çığlık attığını duymayacak!

Outlast

Korku oyununun bir başka bağımsız cevheri: Red Barrels tarafından geliştirilen Outlast. Amnesia veya SOMA gibi, bu oyun size korku filmi serisini [REC] anımsatan bir tarzda özellikle kırılgan bir karakteri oynamanızı sunuyor. Tek kameranla donanmışken, bir haber almak için seni bekleyen dehşetlerle ya da çığlıklardan çenenle yüzleşmeye cesaret edecek misin?

Phasmophobia

Aslen bir kişi tarafından geliştirilen gerçek bir bağımsız mücevher olan Phasmophobia, türünün tek örneği bir korku oyunudur, ancak hala erken erişimdedir. Tek başınıza veya arkadaşlarınızla bir ruh avına çıkın ve farklı araçlar kullanarak çeşitli ortamlarda ne tür bir yaratığın yaşadığını bulmaya çalışın. Ama dikkat et, canlı çıkamayabilirsin.

Visage

Bir başka mükemmel bağımsız korku oyunu olan Visage, sizi önceki sakinlerini tanımak zorunda kalacağınız sürekli değişen bir evde korkunç olduğu kadar garip bir yolculuğa çıkarıyor. Büyük ölçüde P.T. ve Amnesia'dan ilham alan bu birinci şahıs oyun, sizi deliliğe sürükleyebilecek büyük korkular vaat ediyor.

Layers of Fear

The Medium'dan önce, yetenekli Polonyalı stüdyo Bloober Team bize korkunç Layers of Fear ile başka bir psikolojik korku oyunu sunuyor. Adından da anlaşılacağı gibi, birinci şahısta somutlaştırdığımız ressam, başyapıtını tamamlama arayışında birkaç kat korkudan geçecek. Hikayesinin nasıl biteceği yalnızca kendi fırça darbelerinize bağlıdır.

Son on yılın en iyi korku oyunlarını seçtik.
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent