recent
Güncel Haberler

Battlefield 2042, 19 Kasıma Ertelendi

Ana Sayfa
Battlefield 2042, 19 Kasıma Ertelendi

Bir büyük oyun daha ertelendi. Bugün, Twitter üzerinden atılan resmi tweete göre Battlefield 2042 oyunu ertelendi. Dün Dying Light 2'de ertelendiğini duyurmuştuk. Battlefield 2042, en çok beklenen oyunlar arasındaydı. Ne yazık ki, oyunun ertelendiğini öğrendik. 

Daha önce duyurulduğu gibi 22 Ekim'de piyasaya sürülmesi planlanan oyunun, şimdi yaklaşık bir ay sonra 19 Kasım'da piyasaya sürülmesi planlanıyor.

DICE ayrıca bu ayın sonunda çok oyunculu bir beta başlatmaya hazırlanıyordu, ancak bu kesin değil, ve beta da büyük ihtimalle ertelenebilir. EA, Eylül ayının sonundan önce beta ilgili daha fazla ayrıntı sağlayacağını da bildirdi.

Battlefield 2042, 19 Kasım'a ertelendi

Gabrielson, “Oyunun ölçeği ve kapsamı göz önüne alındığında, lansmana doğru ilerlerken ekiplerimizin stüdyolarımıza geri döneceğini ummuştuk.” Dedi. “Devam eden koşullar bunun güvenli bir şekilde olmasına izin vermiyor ve ekiplerin evden yaptığı tüm sıkı çalışma ile, oyuncularımız için Battlefield 2042 vizyonunu gerçekleştirmek için fazladan zaman ayırmanın önemli olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Battlefield 2042, 19 Kasım 2021'de piyasaya sürülecek.


Kaynak: Twitter/@Battlefield

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent