recent
Güncel Haberler

World of Tanks, PlayStation 4 Pro İçin Güncelleme Geldi

Ana Sayfa
World of Tanks, PlayStation 4 Pro İçin Güncelleme Geldi

PS4 Pro'nun ve Xbox One S'in piyasaya çıkmasıyla birlikte artık konsollarda daha iyi performans almaya başladık. Xbox One S'in HDR ve 4K upscale özelliği, PS4'ün HDR özelliği, PS4 Pro'nun ise HDR ve 4K'nın yanı sıra yüksek performans desteğiyle birlikte artık konsollar yeni nesil televizyonlara da uyumlu hale geldi.

Konsollar kendi içerisinde bir sıçrama yaşadı ancak bu döngünün tamamlanabilmesi için oyunların da aynı sıçramayı yaşaması gerekiyor. Şu an PS4 Pro ekibinde, Sony'nin kendi oyunları dışında çok fazla Pro'yu tam destekleyen oyun yok. Yeni oyunlar Pro uygun ama eski oyunlar için güncellemeler gelmeye devam ediyor. Ancak Battlefield 1 güncelleme geldi ama bu oyuncuları mutlu etmedi açıkçası.

World of Tanks'in güncellendiğini duyurdu. Oyunun hem Xbox One'da hem de PS4 sürümüne HDR desteği gelirken, PS4 Pro içinse yüksek performans desteği geldi.

Yeni güncelleme ile birlikte PS4 Pro'da oyunun performansı artarken, daha sabit FPS oranları da yakalanmış olacak. World of Tanks'ın bu hamlesinin altını çizmek gerekiyor. Çünkü World of Tanks, PlayStation 4 Pro sahiplerinin, bu güncellemeyi alabileceği ilk F2P oyunu. Yani PS4 Pro aldınız ve elinizde Pro'ya uygun hiçbir oyun yoksa bedavaya indirip yüksek çözünürlük deneyimini yaşayabileceğiniz tek oyun şimdilik World of Tanks.
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent