recent
Güncel Haberler

XDefiant'in İlk Sezonu: Sürpriz Bir Fraksiyon ve Diğer Yenilikler Geliyor

Ana Sayfa
XDefiant'in İlk Sezonu: Sürpriz Bir Fraksiyon ve Diğer Yenilikler Geliyor

21 Mayıs'ta piyasaya sürülmesinden bu yana, ücretsiz oynanabilir XDefiant, çok oyunculu FPS oyunları arasında kendine sağlam bir yer edindi. Ubisoft, 2 Temmuz'da başlayacak olan ilk sezonda oyuncuları nelerin beklediğini açıklayarak bu lansman başarısını daha da artırmayı hedefliyor. İlk sezon, yeni bir oynanabilir grup, yeni haritalar ve yeni bir oyun modu gibi bir dizi ek özellik sunacak.

XDefiant ilk sezonuyla ikinci vitese geçiyor

Ubisoft Forward 2024 etkinliği, Assassin's Creed Shadows ve Star Wars Outlaws gibi büyük oyunların yanı sıra, 2 Temmuz'da yayınlanacak olan ücretsiz oyun XDefiant'ın geleceklerini de açığa çıkardı. Bu, oyuncuların gelecek sezonlar hakkında Fransız devinin Summer Game Fest 2024 konferansından önce bilgi sahibi olmalarını sağladı. İlk sezonla ilgili sızıntılar ise daha yeni gün yüzüne çıktı.

Yaklaşan ay, XDefiant'a Rainbow Six Siege'den alınan GSK gibi yeni bir grup ekleyecek. Bu grup, kendi özel yetenekleriyle oyunu daha rekabetçi hale getirecek. Ayrıca, oyuncuların kullanımına üç yeni ücretsiz silah sunulacak. Oyuna eklenen üç renkli ve çeşitli yeni harita arasında Clubhouse, Daytona ve Rockefeller bulunacak.

XDefiant'ın ilk sezonunda, çok bilinen birçok oyunculu FPS modu da yer alacak: Bayrağı Ele Geçir. Bu mod, resmi duyurudan önce sızdırılmıştı. Ubisoft'un ücretsiz oyunu, oldukça dolu bir içerikle dolu ve bu yıl boyunca devam edecek üç sezon daha sunuyor. Ancak, bu programın Call of Duty Black Ops 6 ile rekabet etmek için yeterli olup olmayacağı ise 25 Ekim'de PC, PS5, Xbox Series ve Xbox Game Pass'te yayınlandığında netlik kazanacak.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent