recent
Güncel Haberler

The Last of Us Serisi Rekorlar Kırıyor, 2. Sezon Yolda!

Ana Sayfa
The Last of Us Serisi Rekorlar Kırıyor, 2. Sezon Yolda!

The Last of Us serisi, oyun uyarlamalarının kötü şansından kaçınmayı başardı ve televizyon dünyasında büyük bir başarı yakaladı. TV şovu, izleyici rekorları kırdı ve 2024 Altın Küre ile Emmy Ödülleri'nde birçok ödül kazandı. PlayStation Productions, Max (eski adıyla HBO) ve Naughty Dog için büyük bir zafer olan bu başarının ardından, ikinci sezonun 2025'te geleceği duyuruldu. Tam yayın tarihi henüz belli değil, ama gelecek yıl yayınlanacak. Peki, ikinci sezon The Last of Us Part II oyunundaki tüm olayları anlatmak için yeterli olacak mı? Cevap hayır.

The Last of Us 2. Sezon ve ötesine ilişkin ayrıntılar!

İkinci sezon, ikinci oyundaki olayları ekrana taşıyacak, ancak Naughty Dog'un eserinin birebir kopyası olmayacak. Uyarlamanın amaçlarına uygun olarak, özellikle zamanlama konusunda daha fazla özgürlük alınacak. Yeni bölümler 2028 yılında geçecek ve Joel, 57 yerine 61 yaşında olacak. Ancak, birinci sezondan bazı doğrudan değişiklikler de olacak; Craig Mazin, daha önceki dokuz bölüme kıyasla ikinci sezonda sadece yedi bölüm olacağını ve bunlardan birinin bir saatten uzun süreceğini duyurdu.

"Elimizdeki hikaye, 'The Last of Us Part II' hikayesi, ilk oyunun hikayesinden çok daha büyük. Bu yüzden başlangıçta yapmamız gereken şeylerden biri de bu hikayeyi sezonlar boyunca nasıl anlatacağımızı bulmaktı. Bunu yaparken doğal durma noktaları aramanız gerekir. Ve burada, durma noktası yedi bölüm sonra gibi görünüyordu," diyor Mazin. Deadline

Yedi bölüm ve bitti mi? Büyük bir aksilik olmazsa, "The Last of Us" dizisi üçüncü sezona ve hatta dördüncü sezona dönecek gibi görünüyor. 

"Hikayeyi iki sezonda [2 ve 3] anlatabileceğimizi düşünmüyoruz çünkü acele etmiyoruz. Ve biraz da birinci sezonda yaptığımız gibi bazı ilginç yollar izliyoruz. İnsanlar bizi izlemeye devam ettiği ve biz de televizyon yapmaya devam edebildiğimiz sürece üçüncü sezonun çok daha uzun olacağı neredeyse kesin. Ve hikayenin dördüncü sezona ihtiyacı bile olabilir. İkinci sezonun bitiminden sonra kalan hikayeyi sadece bir sezon daha nasıl anlatabileceğimizi göremiyorum," diye ekliyor Mazin. Deadline

Yani, "The Last of Us" dizisinin üçüncü ve dördüncü sezonları için izleyicilerin ekran başında olması gerekecek!

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent