recent
Güncel Haberler

Tobey Maguire'ın Başrolünde Olduğu Spider-Man 4 Hakkında Son Gelişmeler!

Ana Sayfa
Tobey Maguire'ın Başrolünde Olduğu Spider-Man 4 Hakkında Son Gelişmeler!

Spider-Man 4, yavaş ancak istikrarlı bir şekilde ilerliyor! Son söylentilere göre, çekimlerin önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor. Ancak işleri aceleye getirmek mantıklı değil ve Sony Pictures'ın böyle bir hata yapması muhtemel. Tom Holland ve Zendaya'nın yer aldığı yeni üçleme, şirketin uzun bir süredir elde ettiği en büyük başarı olarak kaydediliyor. Son film, Spider Man No Way Home, dünya çapında 1,9 milyar doların üzerinde bir gişe hasılatı elde etti. Ancak bu büyük başarıya rağmen, hayranlar başka bir Spider-Man'in dönüşünü istiyorlar.

Sam Raimi yeni bir Örümcek Adam filmi hakkında tekrar konuştu

Tom Holland, tüm zamanların en büyük süper kahramanlarından biri olan rolüyle dikkat çekti ve önceki oyuncuların izlerini bir şekilde silmeyi başardı. Ancak, yeni üçleme büyük bir hayranlıkla karşılanmasına rağmen, bazıları Tobey Maguire ve Sam Raimi ile yeni bir Spider-Man filmi görmek istiyor. Bu mümkün mü? "Şimdiye kadar böyle bir şey duymadım" diyerek [not: Raimi'nin kamera arkasına geri dönüşü hakkındaki söylentilere cevap olarak], CBR'a verdiği son röportajda açıkladı.

Ancak, The Wrap ile yapılan yeni bir röportajda, Sam Raimi yine bu konuda soruldu. Tobey Maguire'ın başrolde olduğu bir "Spider-Man 4" için görüşmeler var mı? "Henüz bir planım yok, ama çok isterim" diyor. Her ne kadar şu anda somut bir şey olmasa da, efsanevi yönetmenin bu konuda net bir vizyonu olduğu anlaşılıyor gibi. "Tobey ile ve senaristlerle konuşmam gerekecek, böylece bu bölümdeki kişisel gelişiminin ne olacağını belirleyebilirim. Eğer bir dördüncü Spider-Man filmi yapacak olsaydık, muhtemelen Tobey Maguire'ın karakterinin ve kişisel gelişiminin yönünü belirlemek için birlikte çalışmamız gerekecekti. Ve umarım kötü adam, karakterin bu gelişimine göre seçilirdi" (The Wrap aracılığıyla).

Sony Pictures ve Marvel sonunda hayranların taleplerine kulak verecek mi? Zaman gösterecek. Ancak şimdilik, Tobey Maguire'ı yeniden görmek isteyenler için, Sam Raimi'nin ilk iki Spider-Man filmi Prime Video'da mevcut izleyebilirsiniz.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent