recent
Güncel Haberler

Star Wars Outlaws Heyecanı: Beklenen Tarih Geldi ve Harika Bir Fragman Yayınlandı!

Ana Sayfa
Star Wars Outlaws Heyecanı: Beklenen Tarih Geldi ve Harika Bir Fragman Yayınlandı!

Yeni Star Wars oyunu olan Star Wars Outlaws'un çıkış tarihi sonunda duyuruldu! Uzun aylar boyunca bekleyen hayranlar, Ubisoft'un bu heyecan verici oyununu sabırsızlıkla bekliyorlardı. Ancak artık bekleyiş sona erdi ve oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği netleşti. Yayınlanan yeni fragman, oyunun içeriği hakkında heyecan verici ipuçları sunuyor ve karakterlerle dolu yeni bir evrende bizi bekleyen macerayı gözler önüne seriyor. Star Wars Outlaws, destansı hikayesi ve dolu dolu bilgi dolu evreniyle hayranlarını mest edecek gibi görünüyor.

Star Wars Outlaws için bir çıkış tarihi ve bol miktarda bilgi var

Artık daha fazla meraklanmaya gerek yok: Oyunun 30 Ağustos 2024'te piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bu harika bir haber çünkü galaksiyi keşfetmek için daha fazla beklememize gerek yok. Ve yeni Star Wars Outlaws videosu oldukça bilgilendirici. Tatooine'in geri dönüşünü içeren çeşitli gezegenlerin yanı sıra Canto Bight, Kijimi, Akiva ve Toshara'nın rüzgârlı savanaları gibi çok farklı biyomlara sahip gezegenleri de görebiliriz.

Tatooine'de ayrıca efsanenin iki ikonik mekanı daha var: İlk kez Jedi'ın Dönüşü'nde görülen ve Boba Fett'in Kitabı serisinde büyük bir dönüş yapan Jabba'nın sarayı. Ayrıca, Boba Fett'in Kitabı'nda yer alan Büyük Carkoon Çukuru'na da göz atabiliriz. Bu sefer, Star Wars Outlaws'un kahramanı Kay Vess, Sarlacc ile karşılaştığında kendini zorlu bir durumda buluyor. Bakalım Sarlacc'ın "midesinde" sıkışıp kalmış mı bulacak.

Asla değişmeyen bir gelenek

Heyecan verici haberler var! Tatooine'in merkezinde yer aldığı bu oyun, Jabba the Hutt'un da düşmanlar arasında yer alacağını gösteriyor. Bu nedenle hayranlar hayal kırıklığına uğramamalılar. Oyunun önemli bir kötü karakteri de tanıtıldı: Sliro adında bir gangster, açıkça sizi ele geçirmek ve imparatorluğun zulmünden kaçarken servetini ele geçirmek istiyor. Yeni fragman, Star Wars Outlaws'ın amacının bu hırsızlığı yaparken Sliro'nun pençelerinden kaçmak olduğunu açıklıyor. Fragman aynı zamanda Han Solo'nun da ortaya çıkışını gösteriyor... Bu kadarla yetinmeyip, geri kalanı sizin izlemeniz için bırakıyoruz. Ayrıca, destanın bazı klasik silahlarına ve araçlarına da hayran olabilirsiniz, ki bu, George Lucas'ın evreninin hayranlarını tam anlamıyla büyüleyecek kadar heyecan verici!

Oyunun oynanışıyla ilgili olarak, yürüme veya hızlı keşif aşamalarının yanı sıra, Assassin's Creed serisinden esinlenilmiş gibi görünen bazı koşu / parkur bölümlerini de içeriyor gibi görünüyor. Tüm bunların, 30 Ağustos 2024'te PS5, Xbox Series ve PC'de piyasaya sürülecek olan Star Wars Outlaws'ta nasıl birleştirileceğini görmek için sabırsızlanıyoruz. Oyun şu anda ön siparişe açık ve Ubisoft, alıcılarına bir sürpriz hazırladı: Kessel Runner bonusu adı altında bir hızlı ulaşım aracı ve bir uzay gemisi içeriyor gibi görünen bir paket. İşte farklı versiyonlar için ayrıntılar:

Star Wars Outlaws'ın farklı versiyonları

Standart Sürüm: temel oyun

Star Wars Outlaws Gold Edition: Temel oyun + Season Pass (2 DLC, lansmanda özel Jabba's Gambit görevi ve Kessel Runner Karakter Paketi içerir) + 3 güne kadar Erken Erişim.

Ultimate Edition: Yukarıdakilere ek olarak, Ubisoft alıcılarına Ultimate Edition ile bir sürpriz daha sunuyor: Sabacc Shark Paketi. Bu paket, Kay için kozmetik ürünler, onun blasterı, Nix, Kay'ın hızlı ulaşım aracı ve Trailblazer gemisini içeriyor gibi görünen ögeleri içeriyor. Ayrıca, dijital sanat kitabı da bulunuyor: Oyunun konsept sanatı seçkisi ve özel sinematik hikaye panoları da dahil olmak üzere görselleri içeriyor.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent