recent
Güncel Haberler

The Witcher 3, 8K ve Işın İzleme ile Yeni Bir Boyuta Taşınıyor!

Ana Sayfa
The Witcher 3, 8K ve Işın İzleme ile Yeni Bir Boyuta Taşınıyor!

The Witcher 3, neredeyse on yaşında olmasına rağmen, modern grafik standartlarını hala karşılıyor. Bu büyük ölçüde yeni nesil yamasından ve modlama topluluğundan aldığı destekten kaynaklanıyor. Aşağıda Digital Dreams tarafından hazırlanan etkileyici bir 8k illüstrasyon yer alıyor.

The Witcher 3 bizi büyülemekten asla vazgeçmiyor

 The Witcher 3, yaşına rağmen hâlâ bir başyapıt olarak kabul ediliyor.   CD Projekt RED tarafından yaratılan açık dünya güzel bir şekilde tasarlanmış ve teknik yönler PC, PS5 ve Xbox Series için yeni nesil yama ile güncellenmiştir. Yama zaten yüksek kalitede olan dokuları geliştirdi ve ışın izleme özelliğini hayata geçirdi.

Ayrıca mod yapımcıları da oyunun güzelliğini artırmak için sürekli çalışıyor. YouTube kanalı Digital Dreams'in bu videosu mükemmel bir örnek teşkil ediyor. Oyunun PC versiyonu yüzden fazla mod ve tescilli Beyond All Limits ReShade ile donatılmış ve bu da çarpıcı görseller ortaya çıkarıyor. Ayrıca, video 8k çözünürlükte 60 fps'de çekilerek kusursuz keskinlikte görüntüler sağlıyor.

Mükemmel bir yolculuk, ancak ucuz değil

Ancak böyle bir sonuç elde etmek için son derece güçlü bir donanım gerekiyor. Bunun için RTX 4090 grafik kartı çok önemli ama bir o kadar da pahalı. Digital Dreams tarafından kullanılan makine Ryzen 9 7950x, 32 GB DDR5 6000 MHz RAM ve güçlü bir M.2 NVMe SSD ile donatılmış.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent