recent
Güncel Haberler

Horizon Forbidden West PC İçin Beklenen Güncelleme Sonunda Geldi

Ana Sayfa
Horizon Forbidden West PC İçin Beklenen Güncelleme Sonunda Geldi

Horizon Forbidden West'in konsola özel durumu artık sona eriyor. Guerrilla Games'in özel yapımı, PS4 ve PC'de yayımlandıktan yaklaşık bir yıl, bir ay ve birkaç gün sonra Complete Edition adıyla PC platformuna geldi. Bu sürüm, Burning Shores genişleme paketini içeriyor ve PlayStation 5'te de mevcut. Aloy'un PC'ye dönüşü oldukça olumlu tepkiler alıyor ve portun kalitesi övgüleri topluyor. Horizon Zero Dawn'ın PC lansmanında yaşanan hayal kırıklığına kıyasla, bu platform için büyük sorunlar bildirilmiyor.

Horizon Forbidden West PC'de bir güncelleme aldı

Horizon Forbidden West'in PC performansı nasıl? Gerçekten de oldukça iyi ve Digital Foundry'e göre hala şaşırtıcı derecede etkileyici. Oyunun zaten PS5 platformunda harika olduğu söylenmeli; şimdi ise daha güçlü donanım ve çeşitli seçeneklerle, gözlerinizi şenlendirecek bir deneyim sunuyor. Ve duyduğuma göre, bu konuda yakında daha fazla bilgi paylaşılabilir. Bizim kararımızı beklerken, Horizon Forbidden West PC versiyonu 1.0.43.0 sürümüne güncellendi ve birkaç çökme sorununu çözüyor.

Dahası, bu güncelleme artık Frame Generation DLSS 3'ün sinematikler sırasında ve hatta arayüz ekranlarında kullanılmasına izin veriyor. Bu teknoloji, akıcılığı artırmak için oyun tarafından oluşturulan görüntülere eklemeler yaparak performansı iyileştiriyor. Horizon Forbidden West'in Steam'deki 1.0.43.0 sürümü için yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Steam yama notları 1.0.43.0

  • Plantajların düzeltilmesi ve stabilite için iyileştirmeler
  • Fare kullanarak bir av bölgesinde kaynakları toplayamama sorununun çözülmesi
  • HDR Max için parlaklık ayarını yapmak için kullanılan kaydırıcının normal şekilde çalışması
  • Oyunun, "Belgeler" klasörü yerine bir diskin köküne yönlendirildiğinde de kaydedilebilmesi
  • Nvidia'nın DLSS 3'ünün sinematikler sırasında etkinleştirilmesi ve silah tekerleği gibi kullanıcı arayüzü ekranlarında da
  • Fotoğraf modunun, oyunu oynarken bir denetleyici kullanıyorsanız "Kullanıcı arayüzünü gizle" seçeneğini düzgün bir şekilde göstermesi
  • Aynı anda birden fazla görev kategorisini vurgulayabilen bir hatanın düzeltilmesi
  • Oyun haritasında fare imlecinin 1080p (1920x1080) dışındaki çözünürlükler için kayması sorununun çözülmesi


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent