recent
Güncel Haberler

Predator: Lisansın Geleceği İçin İki Dev Anons!

Ana Sayfa
Predator: Lisansın Geleceği İçin İki Dev Anons!

Prey hoş bir sürpriz oldu ve yapımcıların şimdiden yeni bir proje geliştiriyor olmaları serinin süregelen popülaritesinin bir kanıtı. Filmin başarısı, serinin gücünü ve izleyicileri büyüleme yeteneğini bir kez daha teyit etti. Hayranlar gelecekte daha heyecan verici maceraları dört gözle bekleyebilirler.

Predator geri dönüyor

20th Century Studios, Predator evreninde Badlands adında yeni bir film geliştiriyor. Filmin yönetmenliğini daha önce 2022 yapımı Predator filmi Prey'i yöneten Emmy adayı Dan Trachtenberg üstlenecek. Prodüksiyonun bu yıl başlaması planlanıyor ve şu anda konu detayları açıklanmamış olsa da, film gelecekte geçecek.

Trachtenberg'in Naru (Amber Midthunder tarafından canlandırılan) adlı bir Komançi Ulusu savaşçısının halkını gizemli bir tehlikeden korumak için verdiği mücadeleyi anlatan dizisi Prey, eleştirmenlerden övgü dolu yorumlar almıştı. Hulu, 2022'de Prey'in, platformda sunulan herhangi bir dizi veya filmin ilk üç gününde en fazla izlenme saatini toplayarak tarihindeki en çok izlenen prömiyere sahip olduğunu gururla duyurdu. Badlands'in yayın takvimi ve formatı henüz onaylanmadı.

Playtest, Stranger Things'in beşinci ve son sezonunu yönetecek. Bununla birlikte, 10 Cloverfield Lane, The Boys'un pilot bölümü ve Black Mirror gibi projelerde etkileyici bir yönetmenlik geçmişine sahip olan Trachtenberg'in farklı yetenekleri olduğunu belirtmek gerekir: 

Yeteneklerinin çeşitliliği ortada. Predator serisi, efsanevi John McTiernan'ın yönettiği ve başrollerini ikonik Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers ve Jesse Ventura'nın paylaştığı 1987 yapımı ilk filmden bu yana üç devam filmiyle başarılı bir şekilde genişletildi. Yeni bir projenin onaylanması 20th Century Studios'un seriye olan sarsılmaz bağlılığının açık bir göstergesidir. Şirket henüz projeyle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Bu heyecan verici haberin hayranların beklentilerini yükselteceği kesin. Dahası, raporlar şu anda bir Prey 2 filminin geliştirilmekte olduğunu gösteriyor.

Gelecek film için beklentileriniz neler?


Kaynakhollywoodreporter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent