recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'da Noel Sürprizi: Son Ücretsiz Oyun Sızdırıldı!

Ana Sayfa
Epic Games Store'da Noel Sürprizi: Son Ücretsiz Oyun Sızdırıldı!

Epic Games Store yakında günlük ücretsiz oyun promosyonunu durduracak ve haftada bir ücretsiz oyun sunan normal programına geri dönecek. Her yıl düzenlenen etkinliğin dikkat çekici olduğu bilinen son hediyesi henüz açıklanmadı. Ancak, ne olduğunu keşfetmek için bu öğleden sonraya kadar beklemek gerekmeyecek.

Epic Games Store'un son ücretsiz Noel oyunu önceden açıklandı

Her güzel şeyin er ya da geç bir sonu vardır. EGS'nin sadece iki hafta içinde, daha önce verilen bazı oyunlar da dahil olmak üzere 17 ücretsiz oyun sunduğunu belirtmek gerekir. 2023 seçkisi özellikle zengin ve iyi stoklanmıştı, bu da birkaçını kaçırmış olabilecekler için faydalı oldu. Teklifleri tartışırken öznel değerlendirmelerden ve önyargılı bir dilden kaçınmak önemlidir. A Plague Tale Innocence kaçıranlar için bir kez daha mevcut, ancak 4 Ocak günü saat tam 19:00'da Epic Games Store etkinliğindeki on yedinci ve son ücretsiz oyunla değiştirilecek. Bu Noel takvimindeki diğer tüm hediyelerde olduğu gibi, kimliği sızdırıldı. 

Anonim bir kaynak tarafından derlenen listeye göre, Marvel's Guardians of the Galaxy 4-11 Ocak 2024 tarihleri arasında saat tam 19:00'da ücretsiz olarak sunulacak. Eidos Montreal'in unvanı, piyasaya sürülmesinden bu yana uzun bir yol kat etti ve lansmanda grubun hayranlarını şaşırttı. Çizgi romanlar ve filmler, mizah, iyi hazırlanmış hikaye anlatımı ve zekice esprilerle atmosferi doğru bir şekilde yakalıyor. Film müzikleri de dikkate değer.

Normale dönüyoruz

Epic Games Store'da bu etkinliği kapatmak için ücretsiz bir oyun sunuluyor. Bununla birlikte, oyun zaman zaman dağınık olabilir ve seçim yanılsaması çok belirgin. Yine de harika bir hediye.

Bunu takiben, olağan haftalık program devam edecek. Bir sonraki ücretsiz oyun(lar) bu öğleden sonra, Marvel's Guardians of the Galaxy satışa sunulur sunulmaz açıklanacak. Platformun çok sevdiği küçük, genellikle az bilinen yapımların geri dönüşünü bekleyin.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent