recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'un Altıncı Ücretsiz Noel Oyunu Sızdı: Bomba Etkisi Yaratıyor!

Ana Sayfa
Epic Games Store'un Noel Sürprizi Sızdı: Altıncı Ücretsiz Oyun Bomba Etkisi Yaratıyor!

Epic Games Store şu anda 4 Ocak 2024 tarihine kadar 17 ücretsiz oyun sunuyor. Yılsonuna özel olarak platform her gün yeni bir hediye ücretsiz oyun veriyor. Fortnite'ın yapımcıları tarafından oluşturulan mağaza, kendi toplulukları tarafından iyi karşılanan bağımsız ve AAA oyunlardan oluşan seçkisiyle övgü topluyor. Bazıları Fallout 3'ü ve DLC'sini daha önce piyasaya sürülmesine rağmen hala eleştirebilir. Bu, kaçıranlar için hoş bir fırsat olarak görülüyor. Ayrıca, Noel arifesinde yayınlanacak Epic Games Store noel takvimindeki altıncı ücretsiz oyunun kimliği de şimdiden açıklandı.

Epic Games Store'un altıncı ücretsiz Noel oyunu

Etkinliğin başlangıcından bu yana Epic Games Store Noel takvimi, bağımsız oyunların ve tanınmış lisansların bir karışımını içeriyor. Kullanıcılar birkaç saat daha Fallout 3 GOTY'ye sahip olabilirler, bu da oyunun çıkışından bu yana yayınlanan tüm genişleme paketlerini içeriyor. Bazı kullanıcılar bu hediyeyi daha önce almış olsa da bu cömert bir hediye. Bu, 24 Aralık'ta potansiyel olarak daha da büyük bir ücretsiz oyunun tonunu belirliyor.

Billbil-Kun'a göre Ghostwire Tokyo saat tam 19:00'da kullanıma sunulacak. Ancak, bu bilginin doğrulanmadığını belirtmek önemlidir. Video oyunu, doğaüstü bir olay nedeniyle tüm nüfusun ortadan kaybolduğu ve geride yokai ve diğer folklor yaratıklarının kaldığı Tokyo'da geçiyor. Oyunun ilgi çekici bir önermesi var, ancak tekrara düşebiliyor.

Bu ücretsiz oyun ne zaman sunulacak?

Epic Games Store'da bulunan altıncı ücretsiz oyunu keşfetmek için 24 Aralık Pazar günü saat 19: 00'da bize katılın. Oyun, 25 Aralık'ta aynı saate kadar mevcut olacak ve kütüphanenize eklendikten sonra ömür boyu saklanacaktır. Etkinlik boyunca sunulan 17 oyunun tam listesi için lütfen Noel takvimi ilerledikçe sürekli güncellenen özet makalemizi ziyaret edin. Bir sonraki oyun yakında açıklanacak ve makaleyi buna göre güncelleyeceğiz.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent