recent
Güncel Haberler

Assassin's Creed Mirage Reklamları: Ubisoft'un 'Bu Bir Hata' İtirafı

Ana Sayfa
Assassin's Creed Mirage Reklamları: Ubisoft'un 'Bu Bir Hata' İtirafı

Birkaç gün önce Xbox oyuncuları sevgili konsollarının Call of Duty Modern Warfare III'ün devasa bir reklamına dönüştüğüne tanık oldular. Geçtiğimiz günlerde ise Assassin's Creed için hazırlanan bir reklam oyunun kalbini işgal etti... Assassin's Creed. Sonuç olarak, oyuncular arasında biraz kafa karışıklığına ve biraz da hayal kırıklığına neden oldu.

Odyssey'de Assassin's Creed Mirage için reklam mı?

Bu reklam, oyuncu oyunun haritasına erişmeden önce Menü tuşuna bastığında beliriyor. Assassin's Creed Odyssey oyun oturumu sırasında, oyuncular son zamanlarda oyunun en son sürümü olan Assassin's Creed Mirage'ın Black Friday için özel bir teklifle tanıtılan kısa bir tanıtım reklamı tarafından kesintiye uğradıklarını bildirdiler.

Oyun için tam ücret ödemiş olmalarına rağmen, bu reklamlar hala mevcut ve bazı oyuncular tarafından sıkıntı olarak algılanabilir.

Ubisoft, bazı Assassin's Creed oyunlarında bazı oyuncular tarafından yaşanan açılır pencere sorunlarına ilişkin raporları kabul etti. Şirket sorunun farkına vardıktan sonra teknik hatayı çözdü.

Resmi Assassin's Creed hesabına göre, Assassin's Creed Mirage promosyonunun diğer Assassin's Creed oyunlarının ana menüsünde bulunan franchise haber kutusunda görüntülenmesi amaçlanmıştı. Ancak, teknik sorun tanıtımın oyun içi menülerden birinde görünmesine neden oldu.

Bir video oyununda reklam - bir ilk mi?

Ubisoft'un açıklaması herhangi bir gösterge ise, Fransız şirket muhtemelen şirket içi testler yürütüyor. Oyun dünyasında, bir video oyununda reklamlarla karşılaşmak ne yazık ki nadir değildir.

NBA 2K serisi reklamlarıyla tanınıyor, ancak Electronic Arts'ın UFC serisi de bu kategoriye giriyor. 2016 yılında Xbox ve PC için piyasaya sürülen Quantum Break oyununda, farklı incelik seviyelerinde doğrudan oyuna entegre edilmiş çok sayıda ürün yerleştirmesi yer alıyordu.

Bu "oyun içi" reklamların yaygınlığı, video oyunlarında yeni standart haline gelip gelmeyeceği sorusunu gündeme getiriyor.


Kaynak: Kotaku

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent