recent
Güncel Haberler

Rockstar, GTA V'in 10. Yılını Gösterişsiz Bir Kutlamayla Karşılıyor

Ana Sayfa
Rockstar, GTA V'in 10. Yılını Gösterişsiz Bir Kutlamayla Karşılıyor

Rockstar Games'in oyunu, tam 10 yıl önce PS3 ve Xbox 360 konsollarına ilk kez sunuldu. O tarihten bu yana GTA VI gibi yeni bir oyun duyurusu yapılmamış olsa da, ertesi yıl PS4 ve Xbox One için bir port sürümü çıkartıldı. Geçtiğimiz yıl ise PS5 ve Xbox Series X/S için yeni bir versiyon duyuruldu. Mayıs 2023 itibariyle, GTA V, 180 milyondan fazla kopya satarak Minecraft'ın ardından tüm zamanların en çok satan ikinci video oyunu unvanını elde etti.

GTA V: çevrimiçi bir onuncu yıl dönümü

On yıl sonra, Rockstar Games, uzun süredir beklenen yeniliklerle GTA Online topluluğuna teşekkür etmek amacıyla altın bir fırsat sunuyor. Bu özel etkinlik kapsamında Amerikan devi, GTA Online'ın canlı olduğu adres olan .... ile başlayarak Michael, Trevor ve Franklin'den ilham alan üç farklı kıyafet ve bir dizi sürprizle oyuncuları şaşırtacak.

Ayrıca, atıştırmalıklar, mühimmat ve korumaların yanı sıra yeni bir araç olan Bravado Hotring Hellfire da oyuncuları bekliyor. Manhunt görevlerinde üç kat, PR, Data Leak ve Hangar Sale görevlerinde ise iki kat GTA$ kazanma şansını yakalayacaksınız. Rockstar Games, acentelerde %50 ve garajlarda %40 indirim sunarken, showroom'daki yeni araçlar ve mobil cephanelikteki promosyonlar hakkında da bazı sürprizleri saklı tutuyor.

Rockstar, GTA V'in 10. Yılını Gösterişsiz Bir Kutlamayla Karşılıyor
© Rockstar Games

Bu güncellemelerin ötesinde, oyuncular, en son Topluluk Denemeleri seçkisinde oyuncu kreasyonlarını sergileyerek dört kat GTA$ ve RP kazanma fırsatını yakalayacaklar. Ancak, uzun bir süredir beklenen GTA VI hakkında resmi bir duyuru yapılıp yapılmayacağı veya oyuncuların 2024'e kadar beklemesi gerekip gerekmeyeceği konusunda hala belirsizlikler bulunuyor. Rockstar Games, bu konuda daha fazla bilgi sunmadı.


Kaynak: Rockstar Games

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent