recent
Güncel Haberler

Ekim 2023'te Prime Video'da Gösterime Girecek Diziler

Ana Sayfa
Ekim 2023'te Prime Video'da Gösterime Girecek Diziler

Yıl sonuna kadar Prime Video kullanıcıları, tıpkı Netflix ve Disney+ gibi platformlarda olduğu gibi Amazon platformunda da reklam görecek. Ancak reklamlardan kaçınmak istiyorsanız, size ek ücret ödeme seçeneği de sunulacak. Bu nedenle Ekim ayından itibaren Prime Video, yeni içeriklerle kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için özel çaba gösterecek. Filmlerle ilgili ilginç haberler var ancak dizi hayranları için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Ekim ayında Prime Video'da izleyebileceğiniz bazı yeni içerikler:

Bu kısa listeyi yayınlamadan önce, Warner Pass'te yer alan içeriği veya Prime Video'da sunulan diğer ek abonelikleri kasıtlı olarak hariç tuttuğumuzu belirtmekte fayda var. Ancak Rick and Morty'nin 7. sezonu gibi bazı içerikler bu şekilde satışa sunulacak olsa da Spider-Man: Across The Spider-Verse de satın alınabilecek veya kiralanabilecek.

Bu Ekim ayında Prime Video'ya gelecek yeni filmlere özel ayrı bir makale var!

Prime Video'ya Ekim 2023'te gelecek tüm diziler

  • Chicago Police Department (Sezon 8, 1 Ekim)
  • En Terrasse (Sezon 1, 5 Ekim)
  • Upload (Prime Original, Sezon 3, 20 Ekim)
  • Bosh: Legacy (Prime Original, Sezon 2, 20 Ekim)

Bosh: Legacy - 2. sezon

Harry Bosch (Titus Welliver) için mola yok gibi görünüyor. Prime Video'un popüler ana dizisi olan "Bosch"un spin-off dizisi olan "Bosch: Legacy," yeni bir sezon ve yeni bir dava için geri dönüyor. Şimdi özel bir dedektif olan Bosch, bu sefer tersine dönmeden önce bir katilin izini sürmek için Chandler (Mimi Rogers) ile işbirliği yapacak.

Upload - 3. sezon

Eğlenceli ve teknoloji odaklı komedinin 3. sezonuyla geri dönen 'Upload', görünüşe göre iki baş karakterimiz Nathan ve Nora'nın gerçek dünyadaki romantizmi beklenenden daha karmaşık bir hal alacak. Robbie Amell'in canlandırdığı karakter, henüz dijital dünyamıza yüklenmişken, Lakeview sanal evrenindeki anıları olmayan bir dijital kopyası hayata döndürülür. Bu durum, Andy Allo tarafından canlandırılan yol arkadaşının bazı karmaşık kararlar almasına neden olacaktır...

En Terrasse - 1. sezon

Bastien Dartois ve David Voinson tarafından yaratılan bir Fransız dizisi olan En Terrasse, üç genç yetişkinin günlük yaşamlarını takip ediyor. Karşılaşmalar, yeniden bir araya gelmeler, aşk, arkadaşlık ve belirsizliklerle dolu telaşlı bir yaşamda, yine de sabit noktalarına, karargahlarına, teraslarına güvenebilirler.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent