recent
Güncel Haberler

Yeni YouTube Özelliği İle Aradığınız Müziği Bulmak Artık Daha Kolay

Ana Sayfa
Yeni YouTube Özelliği İle Aradığınız Müziği Bulmak Artık Daha Kolay

YouTube, yeni bir özellik olan "Samples" ile yeni şarkıları keşfetmenizi çok daha kolay hale getiriyor. Ve bu gelişmenin hemen ardından, Google da arama deneyiminizi daha da basit hale getirmek için çalışmalara başlamış gibi görünüyor.

Hazır mısınız? Mırıldanmaya başlayın!

Google, 22 Ağustos'ta paylaştığı bir blog yazısıyla, Android işletim sistemine yönelik yeni şarkı arama özellikleri geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu yazıda, "Kullanıcıların YouTube platformunda bir şarkı çalarken mırıldanarak veya kaydederek arama yapabilmesine olanak tanıyan özellikler üzerinde çalışıldığı" ifade ediliyor. Bu yeni özellikler, YouTube Sesli Arama veya Müzik Arama adı altında sunulacak ve kullanıcılara en az üç saniye süreyle şarkıyı mırıldanma veya kaydetme imkanı sağlayacak. Yapılan aramalara göre, uygulama kullanıcıları resmi videolara veya kullanıcı tarafından yüklenmiş kısa filmler gibi en ilgili içeriklere yönlendirecek.

Bu özellik şu anda yalnızca Google ekibi tarafından test ediliyor. Peki neden gelecekte yayınlanmıyor? Google'ın Mountain View genel merkezindeki ekibin yakın zamanda bu tür bir yeniliği YouTube Müzik uygulamasına dahil etmesi kuvvetle muhtemeldir. Çünkü böyle bir eklentinin olmaması gerçekten yazık olurdu değil mi?


KaynakAndroid Authority

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent