recent
Güncel Haberler

Yakın Zamanda Bir GTA veya Red Dead Redemption Filmi Beklemeyin

Ana Sayfa
Yakın Zamanda Bir GTA veya Red Dead Redemption Filmi Beklemeyin

GTA serisini ve Red Dead Redemption'ı sinemada görmeyi hayal ediyor musunuz? O yüzden biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir. Video oyunu uyarlamaları son zamanlarda çok popüler oldu. Uncharted filmiyle başlayan bu trend, bugün Gran Turismo'nun beyaz perdede izleyicileri etkilemesiyle ve Super Mario Bros. The Last of Us'ın büyük başarısının televizyonda yeni takipçiler kazanmasıyla daha da arttı.Ancak tüm bu başarılar, Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive'i en büyük oyun lisanslarını sinemalara getirmeye ikna etmeye yetmedi.

Take-Two kaynaklarını video oyunları üzerinde yoğunlaştırmayı tercih ediyor

Rockstar Games'ın sinemaya olan ilgisi her daim göz önündeydi. Ancak son yapımları, özellikle Red Dead Redemption 2, bu ilginin gerçekten haklı çıktığını kanıtlamış gibi görünüyor. Ancak, Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, yakın zamanda yaptığı açıklamada film ve televizyon projelerine büyük bir genişleme planları olmadığını dile getirdi. Neowin'in haberine göre, önceki başarıları kabul etmekle birlikte, başarısızlıkların bu alanda daha fazla olduğunu düşünüyor.

Zelnick ayrıca, Take-Two'nun sinemaya taşıdığı lisanslar konusunda seçici olmaya devam edeceğini belirtti. Bu nedenle, yüksek popülariteleri nedeniyle Grand Theft Auto (GTA) ve Red Dead Redemption gibi lisanslara öncelik verilmeyeceğini söylemek mümkün görünüyor. Şirketin aslında daha az tanınan IP'ler üzerine daha fazla odaklanmak istediği anlaşılıyor. Örnek olarak, Bioshock kendi filmine Netflix'te kavuşurken, Borderlands ise 9 Ağustos 2024'te sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Ancak, Red Dead Redemption hayranları, ilham verici bir haberle moral bulabilirler. İlk oyunun yakın bir gelecekte PS4 ve Nintendo Switch platformlarına dönmesi kesinlikle heyecan verici bir gelişme. Bu geri dönüş, bir film uyarlamasının beklemesini geçici olarak unutmanıza yardımcı olabilir. Kim bilir, belki de bu yeniden yaşantı, o unutulmaz oyun deneyimini tekrar yaşamanız için mükemmel bir fırsat olacak.


Kaynak: Neowin

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent