recent
Güncel Haberler

The Walking Dead: Destinies PC ve Konsollar İçin Duyuruldu

Ana Sayfa
The Walking Dead: Destinies PC ve Konsollar için Duyuruldu

GameMill Entertainment, hala büyük ölçüde bilinmeyen bir yayıncı olarak kabul ediliyor. Ancak son zamanlarda, çeşitli güçlü lisanslarla daha cesur adımlar atmaktan çekinmediğini gösteriyor. Özellikle Skull Island: Rise of Kong'un son duyurusu, bu yayıncının DreamWorks All-Star Kart Racing ve Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance gibi projelerin yanı sıra çeşitli alanlarda aktif olduğunu gösteriyor.

Bu bağlamda, The Walking Dead: Destinies'in duyurulması, bazı hayranları oldukça kuşkulandırabilir. Ancak GameMill Entertainment'ın yeni stratejisi ve güçlü lisansları göz önünde bulundurulduğunda, gelecekte daha fazla ilgi çekici ve başarılı projelere imza atabileceği ihtimali de oldukça yüksek görünüyor.

Serideki olayları kendi seçimlerinizle yeniden yaşayın

Teorik olarak, The Walking Dead: Destinies, The Walking Dead serisinin fanatik hayranları için çok çekici bir proje olabilir. Oyunda Rick Grimes, Daryl ve doğrudan serinin evreninden esinlenen diğer tanıdık yüzler yer alıyor.

Ancak ilk fragmanda da görüleceği üzere Flu Games tarafına ne kadar az bütçe ayrıldığına dair işaretler bulunuyor. Görünen o ki durum sadece tanınmış karakterlerin varlığıyla da sınırlı değil.

The Walking Dead: Destinies, sadık bir üçüncü şahıs aksiyon oyunu olarak Sezon 1'den Sezon 4'e kadar olan hikayeyi takip ediyor.

Ancak yayıncı, maceranız sırasında gerçekleşecek seçimlerin, bilinen olaylardan sapmanıza ve kimin hayatta kalacağını ya da hayatını kaybedeceğini belirlemeye olanak tanıdığını vurguluyor. Oyunda farklı yeteneklere sahip çeşitli karakterlerin her biri oynanabilir olacak ve sınırlı mühimmat kaynakları nedeniyle hayatta kalma stratejisi büyük bir rol oynayacak.

The Walking Dead: Destinies PC ve Konsollar için Duyuruldu
© IGN

Bu olağanüstü proje için kesin bir çıkış tarihi henüz duyurulmamış olsa da, The Walking Dead: Destinies'in PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Nintendo Switch için fiyatı 49.99$ (veya yaklaşık 1.355₺). satacağını biliyoruz.


Kaynak: IGN

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent