recent
Güncel Haberler

The Witcher'ın 3. Sezonu İki Kısıma Ayrılıyor: İlk Fragman ve Yayın Tarihleri!

Ana Sayfa
The Witcher'ın 3. Sezonu İki Kısıma Ayrılıyor: İlk Fragman ve Yayın Tarihleri!The Witcher'ın 3. Sezonu İki Kısıma Ayrılıyor: İlk Fragman ve Yayın Tarihleri!

Netflix bizi heyecanlandırmak için bugün The Witcher 3. sezondan ilk görüntülerin yayınlanacağı tarihi duyurdu. Henry Cavill'in yerine Liam Hemsworth'un geçmesinden önce başrolde oynayacağı son sezon olacak olan bu sezon merakla bekleniyor. Ancak dizinin finali gibi görünen bu sezonun ilk teaser'ı bizleri pek şaşırtmışa benzemiyor.

İkiye bölünmüş bir sezon

Geralt, Vahşi Av hikayesinin merkezinde yer alacak ve bu üçüncü sezonda Ciri ve güçlerini alt etmeye kararlı bir şekilde aksiyona geri dönecek. Netflix bugün, merakla beklenen bu sezonun ilk görüntülerinin keşfedilebileceği tarihi duyurdu. İlk teaser oldukça kısa olsa da, Türkçe versiyonu da dahil olmak üzere birkaç farklı görsel sunuluyor. Bu sezon, Henry Cavill'in yerini Liam Hemsworth'e bırakmadan önce başroldeki son sezon olacak ve serinin sonu gibi görünüyor. Daha fazla bilgi için henüz beklememiz gerekebilir.

Video aynı zamanda dizinin ne zaman yayınlanacağını da açıklıyor ancak bir ipucu var. Evet The Witcher 3. sezonu bu yaz çıkacak ama iki bölüm halinde yayınlanacak. Netflix, Stranger Things veya You gibi en popüler dizilerinin formatını takip ederek, sezonu ikiye bölecek.

Bu, Sezon 3'ün ilk bölümünün 29 Haziran'da yayınlanacağı ve 1-5 bölümlerini içereceği anlamına geliyor. İkinci bölüm 27 Temmuz'da yayınlanacak ve 6-8. Bölümlerden oluşuyor. Diğer Netflix yapımlarında olduğu gibi izleyicilerin diziyi unutmaması için kısa bir ara olacak ve bir hafta sonra ikinci kısım yayınlanacak.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent