recent
Güncel Haberler

The Last of Us'un PC Sürümü İçin Heyecan Verici Bir Güncelleme Açıklandı

Ana Sayfa
The Last of Us'un PC Sürümü İçin Heyecan Verici Bir Güncelleme Açıklandı

The Last of Us Part 1 PC için önümüzde hala pek çok sorun olsa da, Naughty Dog nihayet iyi haberler verdi. The Last of Us Part 1'in PC sürümünün yayınlanması birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattı. 

Bazı oyuncular oyunu hatasız oynarken bazıları hatalar, çökmeler ve optimizasyon sorunlarıyla karşılaştı. Naughty Dog yaşananlardan haberdar olduğunu ve özür dilediğini açıkladı. Ancak, stüdyo hala oyunu düzeltmek için çalışıyor ve birkaç kez yama yaptı. Henüz işler yolunda değil, ancak birçok oyuncu için umut verici bir gelişme, büyük ve kritik hataları düzeltmesi beklenen bir yama yayınlanmak üzere.

PC'de The Last of Us için yeni ve büyük bir yama

The Last of Us Part 1'in PC çıkışı birçok oyuncu için sıkıntılı oldu ancak Naughthy Dog Studio harika haberlerle güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Twitter üzerinden yapılan bir açıklama, önümüzdeki hafta için yeni bir güncellemenin yakında geleceğini duyurdu. Geliştiriciler, 1.0.4 yaması ile oyunun performansını önemli ölçüde artıracağını ve birçok grafik aksaklığını düzelteceğini söylüyor.

Bu güncelleme, kare hızını iyileştirecek, dokularla ilgili endişeleri giderip, çok sayıda çökme sorununu düzeltecek. Elbette başka düzeltmeler de eklenecek, ancak bunların önemli bir kısmı zaten mevcut. Oyuncuların sadece birkaç gün beklemesi gerekiyor.

Göz ardı edilemeyecek bir yeniden yapım

The Last of Us Part 1'in PC sürümü birçok oyuncu için hala bazı teknik sorunlarla karşı karşıya kalsa da, bu bir utanç çünkü oyun son birkaç yılın en unutulmaz oyunlarından biri. Uzun zamandır beklenen oyun, hikaye anlatımı, yapım tasarımı ve teknolojisinde yeni standartlar belirledi ve 2013'te PS3 için piyasaya sürüldüğünde sektörü alt üst etti.

Şans eseri, PS5'teki Naughty Dog yeniden çevrimi, orijinal oyunla aynı nitelikleri korudu ve diğer her unsuru kesinlikle geliştirdi. Oyun daha pürüzsüz, grafikler daha gelişmiş ve neredeyse her şey tamamen yeniden tasarlandı. Seviye tasarım yapısı orijinal oyunla aynı kalırken, bazı ortamlar önemli ölçüde değişti ve bazen tanınmaz hale geldi.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent