recent
Güncel Haberler

Sızdırıldı! Counter-Strike 2 Kapalı Beta Oynanabilir... Kısmen

Ana Sayfa
Sızdırıldı! Counter-Strike 2 Kapalı Beta Oynanabilir... Kısmen

Valve'ın yeni dev FPS'sinin kapalı betasının sızması çok uzun sürmedi. Bu nedenle en sabırsızlar bu yaz çıkması beklenen Counter-Strike 2'yi cesaret edebilirlerse deneyebilirler. Ama bir problem var.

İçindekiler

Bomba beta sahasına yerleştirildi

Sadece iki gün önce, hikaye sızdırıldıktan ve ticari marka haline getirildikten sonra, Valve büyük bir hayranlıkla saygıdeğer çok oyunculu FPS'sinde büyük değişiklikler yaptığını duyurdu. Counter-Strike 2, bu yaz çıkacak olan Global Offensive için büyük bir ücretsiz güncelleme olacak.

Ancak bazı şanslı kişiler oyunu kapalı beta sürümü üzerinden deneyebilir. Bununla birlikte, bazı özellikle sabırsız hayranlar, kapalı betanın çevrimiçi olarak sızdırılmasını sağlayarak, dosyaları torrentten indiren herkesin bunları elinde bir M16 veya AK47 ile denemesine izin verdi. Güvenlik nedeniyle herhangi bir bağlantı sağlamayacağız.

Daha da kapalı bir beta

Ancak, sızdırılan bu kapalı beta sürümünde çok ihtiyaç duyulan bir unsur eksik: çok oyunculu oyunlara katılma olanağı. Şimdilik, sıradan insanlar haritalarda tek başlarına, muhtemelen botlara karşı oynamakla yetinmek zorunda, ki bu da gerçek insanlara karşı oynamak kadar heyecan verici değil.

Bu bir yana, deneyim merak uyandırıcı ve Valve'ın oyuna getirdiği pek çok yeni özelliği (ve belki de en önemlisi: tıklama oranının kaldırılması!) hem grafik hem de mekanik oyun açısından kendi gözlerinizle görmenizi sağlıyor. Her şey, araçlarına yeni başlayan geliştiriciler için tamamen erişilebilir olan çok sağlam Source 2 motoru tarafından desteklenmektedir.

Ancak, bu kapalı beta sızıntısına erişmek için dosyaları kullanmak muhtemelen risksiz olmadığından dikkatli olunması önerilir. Rekabetçi FPS hayranları, bu yaz çıkması planlanan Counter-Strike 2'nin resmi sürümünü beklemekte fayda var.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent