recent
Güncel Haberler

Nisan 2023'te Disney+'ta Yayınlanması Beklenen Filmler

Ana Sayfa
Nisan 2023'te Disney+'ta Yayınlanması Beklenen Filmler

Bahar geri geldi ve Disney+ kataloğundaki yeni filmlerle birlikte izleyicileri karşılıyor. Polenlerden hoşlanmayanlar bile, Nisan ayı boyunca platformda izleyebilecekleri birçok iyi film seçeneği bulacaklar. İşte bu ay Disney+'da yer alacak filmler:

Bu ay Disney+ platformuna çok fazla yeni film katılmıyor. Ancak, gençlere (ve o kadar da genç olmayanlara) yönelik eserlerle ailece eğlenilebilecek pek çok şey var.

Nisan 2023'te Disney+'a gelecek filmlerin tam listesi

İşte Nisan ayında Disney+ kataloğuna katılan projelerin listesi:

  • Örümcek Adam: Evden Uzakta (14 Nisan).
  • The Great Pardon (14 Nisan).
  • Quasi (20 Nisan).
  • Boynuzlar (21 Nisan).
  • Fillerin Sırları (22 Nisan).
  • Peter Pan ve Wendy (28 Nisan).

Bu ay kaçırılmaması gereken filmler

Örümcek Adam: Evden Uzakta (14 Nisan)

Peter Parker ve sınıf arkadaşları Avrupa'ya tatile giderler, ancak Örümcek Adam olmanın zorluğu, her zaman yanınızda kostümünüzü taşıyamamanızdır. Örümcek Adam'ı harika bir şekilde canlandıran Tom Holland, Nick Fury'nin çağrısına cevap vererek garip devlerin saldırılarına karşı savaşmak zorunda kalır. Bu savaşta, Örümcek Adam'ın yanında yeni bir müttefik vardır: Mysterio, Jake Gyllenhaal tarafından canlandırılır. "Örümcek Adam: Evden Uzakta", "Örümcek Adam Eve Dönüş"ün devamı niteliğindedir ve süper kahraman filmleriyle gençlik filmlerinin başarılı bir karışımıdır. Film, sizi ters köşelere sürükleyen ve aynı zamanda eğlenceli aksiyon sahneleri sunan bir dizi macerayı içermektedir.

Boynuzlar (21 Nisan)

"Boynuzlar" adlı korku filmi, küçük bir Oregon köyünde geçmektedir. Bir madende yarım bir insan cesedi bulunur ve olayın bir insanın mı yoksa bir canavarın mı işi olduğu belirsizdir. Genç bir çocuk olan Lucas, olay hakkında ilginç bilgiler verir. Yerel öğretmen olan Keri Russell, polis kardeşiyle birlikte olayı araştırmaya karar verir. Guillermo del Toro'nun yapımcılığını üstlendiği film, klasik yapısını korurken ilginç bir senaryo sunar. Bazı uzun gecikmeler olsa da, filmin konusu ilginç ve korkutucudur.

Peter Pan & Wendy (28 Nisan)

J.M. Barrie'nin ünlü öyküsü olan Peter Pan'ın hikayesini hepimiz biliriz. Yeniden yapılanmasıyla, büyümek istemeyen küçük bir çocuk olan Peter'ı takip ederek kardeşleriyle birlikte Varolmayan Ülke'ye uçan Wendy Darling'i izliyoruz. Korsanlar, kayıp çocuklar, deniz kızları, Kızılderililer ve kılıç dövüşleri gibi birçok macera bizleri bekliyor. David Lowery imzası taşıyan, Disney+'a özel olan bu filmin kadrosunda, Kaptan Hook rolünde Jude Law ve Bay Darling rolünde Alan Tudyk yer alıyor. Bu yeni uyarlamada, çocukluğumuzun hayallerini süsleyen hikaye yeniden canlanıyor.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent