recent
Güncel Haberler

Pixel 7a, Bazı Çok İlginç Detaylarla İlk Kez Gösterildi

Ana Sayfa
Pixel 7a, Bazı Çok İlginç Detaylarla İlk Kez Gösterildi

Google bu yıl iyi kararlar vermedi ve akıllı telefonların piyasaya sürülmeden aylar önce sızmaya devam ediyor. Önceki modele göre daha akıcı bir ekrana ve daha iyi bir kameraya sahip olan Pixel 7a'yı bu şekilde keşfettik.

En yeni amiral gemilerinin piyasaya sürülmesinden 6 aydan biraz daha uzun bir süre sonra orta sınıf bir model ortaya çıkar. Bu model, daha büyük modellerin tasarımını ve bazı özelliklerini devralır, ancak daha uygun bir fiyata ulaşmak için bazı tavizler verir.

Pixel 7a çoktan piyasaya çıktı

Ekim 2022'de Pixel 7 ve Pixel 7 Pro ile etkiledikten sonra, şimdi ilkbahar sonu/yaz başında Pixel 7a'yı dört gözle bekliyoruz. Yine de, bir Pixel 7a modeli piyasaya sürülmeden ve hatta resmi olarak duyurulmadan çok önce vahşi doğada yolunu buldu. Bu, seri akıllı telefonlarda bir alışkanlık haline geldi.

Cihaz bu kez Vietnam'da görüldü. Cihaz elinin videoları ve fotoğrafları, Google Pixel telefonların haberlerine, bilgilerine ve ipuçlarına ayrılmıştır. Özel bir Facebook grubunda yayınlandı.

Google'ın gözünden kaçan bu Pixel 7a, siyah bir renge sahip ve tasarımı Pixel 7 ve 7 Pro'ya çok benziyor. İnternette yayınlanan videolardan birinde, kullanıcı telefonun menülerini giriyor ve arayüzdeki bir seçenek, bunun aslında Pixel 7a modeli olduğunu gösterir.

90 Hz ekran ve yeni kamera

Yine terminal ayarlarında, 60 ile 90 Hz arasında seçim yapma olanağıyla ekran yenileme hızını değiştirmenize olanak tanıyan bir seçenek görüyoruz. Bu önemli bir bilgi, çünkü Google şimdiye kadar Pixel-a akıllı telefonlarında 60 Hz'den daha yüksek hızları benimsemeyi reddetmiş ve bu özelliği daha pahalı cihazlarına saklamıştı. Pixel 7a'nın 90 Hz panele sahip ilk orta sınıf cihaz olması bekleniyor.

Başka bir kaynağa göre, Pixel 6 ile aynı ana sensörü paylaşan Pixel 7a, kamera açısından da gelişecek. Bu, Pixel akıllı telefonların yıllardır sahip olduğu IMX363 modülünü tamamen gömülmüş olacak.


Kaynak: Android Police

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent