recent
Güncel Haberler

Diablo IV, Cehenneme Dönüş Bu Yaz İçin Onaylandı

Ana Sayfa
Diablo IV, Cehenneme Dönüş Bu Yaz İçin Onaylandı

Diablo IV'ün Oyun Ödülleri'nde iblisleri öldürmek istemenize neden olan bir fragmanla gösterilmesi büyük bir sürpriz olmadı.

Tören sırasında Blizzard, merakla beklenen hack 'n slash oyunu hakkında PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için onaylanan çıkış tarihi olan 6 Haziran 2023 gibi bazı ayrıntıları paylaştı.

Bekleyiş cehennem gibi olacak.

Beklendiği gibi Diablo IV, Blizzard'ın sırrını ortaya koyduğu Game Awards'da mükemmel bir fragman aldı. Sözlerden daha yüksek sesle konuşmak gerekirse, işte cennet ve yeraltı dünyası arasındaki sonsuz çatışma.

Serinin devamında zaten ana düşman olarak tanıtılan iblis Lilith'i görüyoruz. Dizinin bir emektarını da melek Inarius'un huzurunda görüyoruz. Birliklerinin meyvesi, tapınağın ve insanlığın kökenidir. Evrenden iki efsanevi karakter, yürek burkan ve devasa bir savaşta karşı karşıya gelecek.

Maalesef, çıkış tarihi dışında, dün Tom Henderson tarafından paylaşılan bilgilerden daha fazlasını öğrenemedik. Bildiğimiz kadarıyla ön siparişler şu anda açık durumda ve henüz belirlenmeyecek bir tarihte yapılacak açık beta oturumuna erken erişim sağlıyor.

Ama merak etmeyin, 6 Haziran 2023'te Sanctuary dünyasına geri dönmek ve Lilith ile şeytanın kendisi tarafından yönetilen kötü güçlerle yüzleşmek için buluşuyoruz.


Kaynak: Diablo

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent