recent
Güncel Haberler

Trump'ın Sosyal Ağı Nihayet Google'ın Play Store'una Geldi

Ana Sayfa
Trump'ın Sosyal Ağı Nihayet Google'ın Play Store'una Geldi

ABD'nin eski Başkanı Truth Social'ın sosyal ağı artık Android'de. Bu yaz Google tarafından reddedilen başvuru, artık Amerikan devinin hizmet şartlarına uyuyor. 

Truth Social ayrıca Android'de

Bu yılın başlarında iOS'ta kullanıma sunulan Donald Trump liderliğindeki Truth Social uygulaması bugün Android'e geliyor. Eski ABD Başkanı'nın, herkese Truth Social ile "gerçeği takip etme" sözü vererek Twitter ve Facebook ile rekabet etme niyetinde olduğunu unutmayın.

Yaz boyunca aynı Truth Social uygulaması Google tarafından App Store'da reddedildi. Amerikan devi daha sonra içeriğinin ılımlılığının yetersiz olduğunu hissetti. O zamandan beri uygulama ve düzenlemeler güncellendi ve yapılan çalışmalar, yüce Google'ın gözünde uygulamayı Play Store kataloğuna eklemek için yeterli görünüyor.

Trump'ın Sosyal Ağı Nihayet Google'ın Play Store'una Geldi
© Truth Social

Truth Social, kendisini "klasik" sosyal medyaya bir alternatif olarak konumlandırıyor ve kasıtlı olarak Donald Trump'ın eski favori platformu Twitter'ı devralıyor. Truth Social, tamamen "çevrimiçi konuşma özgürlüğünü geri almak" ile ilgili ve bu Android lansmanı, milyonlarca potansiyel yeni kullanıcı için ağın kapısını açıkça açıyor.


Kaynak: Engadget

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent