recent
Güncel Haberler

Superman Devam Filminin Şu Anda Geliştirme Aşamasında Olduğu Bildirildi

Ana Sayfa
Superman Devam Filminin Şu Anda Geliştirme Aşamasında Olduğu Bildirildi

Süpermen'in beyaz perdeye geri döndüğünü görme hakkımızı alalı uzun zaman oldu. Ancak bunun yakında değişebileceği açık. 

Henry Cavill'in Süpermen versiyonunun (ki bu çok büyük) hayranları uzun zamandır aktörün filmde tekrar pelerini giydiğini görmek istiyordu. Görünüşe göre oyuncunun kendisi kostümü çıkarmak istemiyor. Dwayne "The Rock" Johnson'ın DCEU'da daha fazla Cavill isteyen hayranların çığlıklarını duyduğuna ve "savunmasında" doğrudan Warner ile konuştuğuna dair birçok söylenti var. Özellikle Black Adam filminde "Süpermen Cavill"i görmek için çok sayıda çağrı yapıldı.

Henry Cavill sonunda bir Superman filmine mi döndü?

Warner Bros.'daki Marvelvision Podcast'inin Genel Yayın Yönetmeni David Faraci, Henry Cavill'in oynadığı başka bir Superman filmi çekiyor. Ya da en azından, büyük ölçüde aktör Dwayne Johnson'ın müzakereleri sayesinde bir film yapılacak. Faraci, Johnson'ın oyuncuya yaklaşması için Warner'a baskı yaptığını açıkladı. Elbette, tehlikede olan büyük paralar da var ve yapım, oyuncuya tekrar kırmızı pelerini teklif etme konusunda kesinlikle olumlu bir şeyler hissetmiş olabilir

TheDirect tarafından bildirildiği üzere, gazeteci şöyle açıklıyor:

Bunun hakkında daha fazla şey öğrendim. Çok doğru değil. Büyüleyici bulduğum perde arkası bilgiler bunlar. Henry Cavill'in Black Adam'daki Superman rolünü yeniden canlandırmasının nedeni, The Rock'ın bunu istemesi. Warner Bros.'u Henry Cavill'e gitmeye ve Henry Cavill ile yeni bir sözleşme imzalamaya çağırdı ve kısmen yeni bir Superman filmi geliştirdiklerini söyledi. Hepsi The Rock ısrar ettiği için.

The Rock gerçek bir süper kahraman mı? Her durumda, bu birçok kişiyi memnun edecek bir haber. Keşke 21 Ekim 2022'de vizyona girecek olan Black Adam'da Cavill'i tekrar görebilsek.


Kaynak: TheDirect

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent