recent
Güncel Haberler

Google, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro'yu Resmileştiriyor

Ana Sayfa
Google, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro'yu Resmileştiriyor

Bugün Paris'te düzenlenen Made by Google konferansında Google, yeni Pixel 7 ve Pixel 7 Pro akıllı telefonlarını resmen tanıttı.

4 Ekim Perşembe günü Google, yeni büyük, geniş ve garip amiral gemilerinin perdesini kaldırdı. Açıkça başarılı olan Pixel 6 neslinden sonra Google, tutarlılık ve süreklilik ile çıtayı yükseltiyor.

Kenar boşluklarında rafine edilmiş bir tasarım

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Google, geçen yıl Pixel 6 ailesini piyasaya süren estetiği bozmuyor. Pixel 7 ve 7 Pro ayrıca yan şerit şeklinde bir fotoğraf modülü benimsiyor. Bu benzersiz tasarım aynı derecede başarılı ve yeni bir coquetry ile süslenmiş. Şimdi bu 0 fotoğraf bloğu, tek parça geri dönüştürülmüş alüminyumdan yapılırken, arkadaki iki ana sensör, geniş açı ve ultra geniş açı, bir balonun içine yerleştirilmiş.

Google, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro'yu Resmileştiriyor
Pixel 7 - 7 Pro

Geçen yılın küçük kolorimetrik fantezisi gibi, fotoğraf bloğunun altında bir renk ve üstte bir gradyan yenilenmedi. Pixel 7 ve 7, tek bir renkte tamamen düz bir arka sunuyor. Pixel 7, Kireç Yeşili, Beyaz ve Siyah renklerinde gelirken 7 Pro, Adaçayı Yeşili, Siyah ve Beyaz olarak geliyor.

Google, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro'yu Resmileştiriyor
Pixel 7 Pro

Boyutlar açısından her zamanki gibi ince kalıyorlar: 197g küçük olan 156,6 x 73,2 x 8,7 mm ve 212g büyük olan 162,9 x 76 mm. 6 x 8,9 mm. Son olarak, her iki telefonun da IP68 sertifikalı olduğunu unutmayın.

Tensor G2 çipi, gerçek büyük yenilik

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Pixel 7 ve Pixel 7 Pro, 6,3 inç ve 6,7 inç panellere sahip. Birincisi ekranını 90 Hz'de Full HD + ile iyileştirirken, ikincisi 120 Hz'de QHD ile ekranını güçlendiriyor. Büyük değişikliklerden biri kaputun altında.

Aslında bu yeni akıllı telefonlar, Google'ın Tensor G2'sinin açılışını yapıyor. Bu küçük yenilikle eşleşen 7 Pro, 12 GB RAM'den ve 7'nin 8 GB'sinden yararlanıyor. Snapdragon 8 Gen 1'den daha iyi. Depolama açısından, iki model 128GB versiyonu ve 256GB versiyonu ile aynı teknede.

Google, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro'yu Resmileştiriyor
Tensor G2

Pixel 7, 4.355 mAh pil ve 7 Pro'da 5.000 mAh pil ile çalışır. Gücünü yeniden kazanmak için 30W'lık bir şarj cihazına ihtiyaçları var. Son olarak, her iki modelin de kablosuz şarj ile uyumlu olduğunu unutmayın.

Fotoğraf, Google masayı devirmiyor

Bir kez daha Mountain View şirketi planlarını mahvetmeyecek. Pixel 7, 50 megapiksel (ƒ/1.85) ana sensör ve 12 megapiksel (ƒ/2.2) ultra geniş sensörden oluşuyor. Pixel 7 Pro, 48 megapiksel ve 5x optik yakınlaştırma (ƒ/3.5) Bu konfigürasyonu aynı şekilde bir telefoto lens ekleyerek kullanır. Ancak ön tarafta, Google bir adım daha ileri gidiyor.

Geçen yıla kıyasla, ön sensör 8 megapikselden 10,8 megapiksele yükseldi ve ikincisi yine Google'ın Face Unlock yüz tanıma özelliğini destekliyor.

Google, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro'yu Resmileştiriyor
Pixel 7 Pro

Video tarafında, her iki akıllı telefon da 30 ve 60 FPS'de 4K ve 1080p filmleri aynı anda kaydedebilir. İşlevsel olarak, Google rekabete ayak uydurmaya çalışıyor çünkü yeni amiral gemileri, diğer şeylerin yanı sıra iPhone'un sinema moduna tekabül eden bir "Hareket Bulanıklığı" modunu başlattı. Pixel 7 Pro, üzerinde yazıldığı gibi makro görüntüleri yakalamak için telefoto lens sayesinde bir "makro odak" moduna bile sahip.

Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel Watch: fiyatlar ve stok durumu

Pixel 7, 7 Pro bugün ön siparişe açıldı ve 12 Ekim'de satışa sunulacak. Yukarıda belirtildiği gibi, iki akıllı telefon iki versiyonda sunulacak:

  • Pixel 7 - 128 GB: 649 €
  • Pixel 7 - 256 GB: 749 €
  • Pixel 7 Pro - 128 GB: 899 €
  • Pixel 7 Pro - 256 GB: 999 €

Ön siparişlere özel tekliflerle geliyor;

  • Google One'a üç aylık ücretsiz abonelik,
  • YouTube Premium'a üç aylık abonelik,
  • Pixel Buds Pro, ön siparişli Pixel 7'nin satın alınması için sunulur,
  • ve bir Pixel 7 Pro ön sipariş satın alındığında bir Pixel Watch (Wi-Fi) sunulur.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent