recent
Güncel Haberler

Resident Evil 4 Remake Bir Fragman ve Çıkış Tarihi İle Onaylandı

Ana Sayfa
Resident Evil 4 Remake Bir Fragman ve Çıkış Tarihi İle Onaylandı

Herkesin ağzından bir sürü laf geçti, yarım kelime doğrulandı ama hiçbir zaman resmiyete dökülmedi, Resident Evil 4'ün Game State'i tetikleyen yeni versiyonunda olan buydu. Hepsi bu kadar değil çünkü PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için planlanan bir sonraki Capcom oyununun kesin çıkış tarihini de biliyoruz.

Destanın en tartışmalı bölümü yeniden çekilme hakkına sahip olacak. Bu Resident Evil 4 Remake'in bazı görüntülerini ortaya çıkarmayı başardık. Atmosfer, orijinal oyundan daha ağır görünse de, grafiklerin çoğu 2005'in çalışmalarını yansıtıyor. Ancak Capcom, senaryonun bu sefer revize edileceğini, oyunun ortasında yeniden çalışılacağını ve büyük ölçüde geliştirilmiş bir görselle tanıtılacağını duyurdu. 

24 Mart 2023. Bu, favori sarışın kahramanımızı bulabileceğimiz tarih. Bu fragmanın zaman çizelgesinde, orijinal oyundan birkaç tanıdık sahne ile bize atmosfere genel bir bakış sunan oynanış görüntüleri yer alıyor. Şimdi takdir edilen şey, zamanının en son teknolojik gelişmelerinden  yararlanan bir kült oyunun güncellemesi ve geçiş halindeki modernize edilmiş bir oyun.

Ayrıca, PSVR 2'ye hususi içerik, daha çok tafsilat verilmeden duyuruldu. Sony'nin bir sonraki VR kulaklığı vasıtasıyla sanal gerçeklikte kolay bir takım mi yoksa tam oyun mu? Yakında öğreneceğiz.

Capcom, Resident Evil 4 Remake'in 24 Mart 2023 için çıkışını duyurdu. State of Play esnasında duyurulsa da oyun, PS5'e ayrıca Xbox Series X/S ve PC (Steam) için de çıkacak.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent