recent
Güncel Haberler

iOS 16, Video Oynatma Üzerinde Size Daha Fazla Kontrol Sağlayacak

Ana Sayfa
iOS 16, Video Oynatma Üzerinde Size Daha Fazla Kontrol Sağlayacak

iOS 16 henüz tüm özelliklerini açıklamadı. Ancak bugün bizi yeni bir özellik karşılayacak. İPhone'unuzda, örneğin büyük akış hizmetlerinden video izlemeye alışkınsanız, ilginizi çekebilecek bazı bilgiler burada.

Apple'ın video oynatıcısı daha fazla kontrol sunuyor

iOS 16, birkaç gündür geliştiricilerin elinde. Bu test dönemleri, Apple'ın mobil işletim sisteminin yeni sürümü hakkında her gün biraz daha bilgi edinmek için bir fırsat. Ve MacRumors web sitesinin bize söylediği gibi, Apple'ın video oynatıcısı, kullanıcıların hızı ayarlamasına olanak tanıyan bir özelliği sessizce memnuniyetle karşıladı.

Aslında, artık videolarınızın oynatma hızını kendiniz seçebilirsiniz. Oynatıcının sağ alt kısmında 0,5x ile 2,0x arasında bir hız seçebileceğiniz bir menü belirdi. YouTube gibi özel bir video oynatıcı kullanan bazı uygulamaların bu seçeneği zaten sunduğunu unutmayın. Ancak şimdi Apple'ın video oynatıcısını kullanan tüm uygulamalar, Cupertino şirketi dilerlerse bu seçeneği devre dışı bırakmayı geliştiricilere bıraksa da, bu olasılığı yerel olarak sunabilir.

iOS 16, Video Oynatma Üzerinde Size Daha Fazla Kontrol Sağlayacak
© MacRumors

Apple ekosisteminde birden fazla cihaz kullananlara müjde; Hız kontrol sistemi ayrıca iPadOS16, macOS Ventura ve tvOS 16 için de mevcut olacak. Mümkün olduğu kadar çok zaman kazanmak için içeriği tam hızda izlemek istiyorsanız, bu ilginizi çekebilecek bir seçenektir.


KaynakMacRumors

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent