recent
Güncel Haberler

Prince of Persia: Sands of Time'ın Yeniden Yapımı Biraz Daha Çıkmaza Girdi

Ana Sayfa
Prince of Persia: Sands of Time'ın Yeniden Yapımı Biraz Daha Çıkmaza Girdi

Prince of Persia: The Sands of Time Ertelenmiş'in eleştirmenlerce beğenilen orijinal sürümü ve remake şimdi tehlikede olan bir projeye sahip. Aslında, günün duyurusu dürüst olmak gerekirse pek güven verici değil.

"Prens geri döndü! Ubisoft bunu Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in Eylül 2020'deki lansman fragmanında gururla duyurdu. Ne yazık ki, oyunun görülmesinden bu yana iki yıl olacak. Ancak geçtiğimiz Ekim ayında Fransız yayıncı nihayet 1 Nisan 2022 ile 31 Mart 2023 arasında değişen (geniş) bir yayın penceresi verdi. Ne yazık ki daha da sabırlı olmamız gerekebilir.

Seyahat eden bir prens

Bir basın açıklamasında Ubisoft, yeni versiyonun geliştirilmesinin artık Montreal ofisi tarafından ele alınacağını söyledi. Pune ve Mumbai'de (Hindistan) kurulan çalışmalar Fransız şirkete tatmin edici bir kopya sunamadı.Yeni ekip, şimdiye kadar yapılan  çalışmaları pekiştirmek ve oyunu en kısa sürede bitirmek için zaman ayıracaktır.

Ancak Ubisoft, bu Prince of Persia: The Sands of Time remake'in "hazır olana" kadar çıkmayacağı konusunda uyarıyor. Bu nedenle, başka bir ertelemeden söz edilmedikçe, oyunun muhtemelen sadece birkaç ay içinde çıkacağını hayal edebiliyoruz.


Kaynak: Ubisoft

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent