recent
Güncel Haberler

Resmi Bir Tarif Kitabıyla Geralt Gibi Yemek Yapın

Ana Sayfa
Resmi Bir Tarif Kitabıyla Geralt Gibi Yemek Yapın

Nerds Kitchen sitesi ve yayınevi Ten Speed ​​Press, The Witcher oyun hayranlarının en büyük edebi fantezilerinden birini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Birkaç ay içinde ikili, çoğunlukla The Witcher 3'ten alınan tüm yemek tarifleri galerisini derleyen bir kitap pazarlayacak.

Ağzımızı sulandıran  Andrzej Sapkowski'nin çalışma evrenindeki bir sonraki oyunun duyurusu değil, aynı zamanda CD Projekt'in bir sonraki eseri için sabırlı olmamız gerekecek.

The Witcher soslu mum ışığında akşam yemeği

Bildiğimiz gibi, özellikle ünlü witcherın karşılaşabileceği yaratıklarla rekabet edebilmesi için ünlü Geralt of Rivia'nın video oyunu maceralarında zanaatkarlık ve simya önemli bir yer tutuyor. Ancak kılıç ustasının beyaz yele ile yaptığı iksirler ve diğer kaynatmaların gerçekten iştah açıcı olmadığı söyleyebiliriz.

Bu nedenle, birçok oyuncu oyun seansları sırasında tamamen farklı bir işçilik sistemi hayal etmiş olmalı. Ne yazık ki mutfak geliştirme stüdyosunun planlarının bir parçası değildi, hayvan ve kaynaklar birçok kutsal olasılık bıraksa da.

Bunun üstesinden gelmek için, Nerds Kitchen ve Witcher Kitchen sitelerinin arkasındaki Anita Sarna ve Karolina Krupecka, CD Projekt serisinde çaprazlanan yemekleri incelemeye karar vererek reel reprodüksiyonları minimum 80 değişik tanım içeren bir kitapta derlemeye karar verdi. Tarifler içinde Skellige Adaları'ndan bir balık yemeği, White Orchard bölgesinden pişmiş meyve ve Oxenfurt pazarlarından bir takım atıştırmalık yer alıyor.

25 Ekim'den itibaren, oyunculara Witcher'ın yaşayabileceği lezzet hislerini taktim etmek için yazarların "sürükleyici ve titizlikle çalışılmış" olmak istediği tarifler yardımıyla Kıta topraklarına bir mutfak yolculuğuna çıkmaya hazırlanın. 


Kaynak: IGN

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent