recent
Güncel Haberler

Quantic Dream Stüdyosu Yakında Çinli Grup Tarafından Satın Alınacak

Ana Sayfa
Quantic Dream Stüdyosu Yakında Çinli Grup Tarafından Satın Alınacak

Video oyun endüstrisinin günlük hayatı artık satın almalarla noktalanırken, büyük bir Çinli şirket tarafından başka bir stüdyonun satın alınacağını öğrenmek bizi gerçekten şaşırtmadı.

Bu sefer Fransız stüdyosu Quantic Dream. Fantastik Heavy Rain veya Detroit: Become Human'ın arkasındaki ekip bu nedenle devralmak üzere. Genel olarak bilgiyi paylaşan Tom Henderson'a borçluyuz. Açıkçası, henüz resmi bir açıklama yapılmadı, bu yüzden aşağıdaki bilgileri bir miktar tuzla almak önemlidir.

Detroit'ten Hangzhou'ya

Böylece NetEase, Quantic Dream'in 0 hissesini satın alma noktasına gelecekti. Duyuru yaz aylarında yapılabilir. Henderson'a göre, tartışmalar birkaç aydır devam ediyor, ancak anlaşmanın kesinleşip sonuçlanmadığını henüz bilmiyoruz. NetEase, Çin devi Grasshopper Manufacturing'i (Killer7, No More Heroes, vb.) 2021'de zaten satın aldığından, video oyun endüstrisindeki ilk satın alma işlemi olmayacaktı.

Çeşitli raporlara göre, Quantic Dream, Sony ile olan özel sözleşmesinin sona ermesinden bu yana (Detroit: Become Human'ın piyasaya sürülmesinden sonra) bir alıcı arıyor olacaktı. Stüdyonun yıllar içinde birkaç şirkete bile yaklaştığı söyleniyor. Ancak NetEase en iyi teklifi yapmış görünüyor.


KaynakExputer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent