recent
Güncel Haberler

Apex Legends Mobile Yakında Akıllı Telefonlarımızda Olacak

Ana Sayfa
Apex Legends Mobile Yakında Akıllı Telefonlarımızda Olacak

Electronic Arts tarafından Nisan 2021'de duyurulan Apex Legends Mobile, nihayet bir lansman penceresiyle daha net hale geliyor. Bu oyun, akıllı telefonlarımız ve tabletlerimiz için özel olarak tasarlanan bu oyun, yakında kullanıma sunulacaktır.

Apex Legends'ın mobil versiyonu birkaç haftadır birçok ülkede ön lansmanı yapıldı. Ne yazık ki, Türkiye bu yumuşak lansmandan etkilenmiyor ve geliştiricilerden oyunun geniş çaplı dağıtımıyla ilgili bir açıklama bekliyorduk. Respawn Entertainment stüdyosu bu hafta biraz ışık tutmak için geldi.

Mobile geliyor!

Apex Legends Mobile, bu yaz iOS ve Android cihazlara gelecek. Henüz kesin tarihi bilmiyoruz ancak Android kullanıcıları için ön kayıtlar açıldı. Bu manipülasyonu gerçekleştirerek oyuncular, özel kozmetik öğeler de dahil olmak üzere özel içeriğe erişebilecekler. Apple cihazlarda kayıt kısa süre içinde başlayacak.

Apex Legends Mobile'ın konsol/PC sürümünden tamamen yeni ve ayrı bir sürüm olduğunu unutmayın. Bu nedenle, bu iki yineleme arasında çapraz oyun olmayacaktır. Dokunmatik kontroller oldukça mantıklı bir şekilde entegre edilecek ve bir savaş geçişi  bunun bir parçası olacak.


KaynakEurogamer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent