recent
Güncel Haberler

Xiaomi MIX Fold 2 Çok Yakında Piyasaya Çıkacak

Ana Sayfa
Xiaomi MIX Fold 2 Çok Yakında Piyasaya Çıkacak

Xiaomi Mi MIX Fold'un başarısını temel alan ve halkın katlanabilir akıllı telefonlara artan ilgisiyle karşı karşıya kalan Çinli marka, ikinci bir model hazırlıyor.

Ciddi bir kaynağa göre, Xiaomi MIX Fold 2 ileri bir aşamada olacak ve çok yakında gün ışığına çıkacak.

Yeni bir akıllı telefon geliyor. Google her ay Pixel Fold (Pixel NotePad olarak adlandırılacak) hakkında konuşurken, pazara girmek isteyen tek kişi Mountain View şirketi değil. Diğerleri zaten az çok başarılı bir şekilde denedi ve sektördeki tartışmasız lider Samsung ile rekabet etmeye çalışmak istiyor. Geçen yıl piyasaya sürülen yenilikçi akıllı telefonu Mi MIX Fold'un ikinci bir versiyonunu hazırlayan Xiaomi'nin durumu böyle.

Bölgede çok saygın bir sızıntı yapan Digital Chat Station (Gizmochina aracılığıyla), birkaç haftadır kutularda bir Xiaomi Mi MIX Fold 2 olacağını söylüyor. Sonunda düşündüğümüzden daha erken gelebilir. Ona göre, bu yeni katlanabilir akıllı telefonun lansmanı sadece birkaç ay uzakta olacak ve 2022'nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor ve Nisan ile Haziran arasında bekleniyor.

İlk özellikler açıklandı

Aynı kaynağa göre, bu Mi MIX Fold 2, Samsung Galaxy Z Fold 3 gibi içe doğru katlanır bir tasarıma sahip olacak. Dahili ekran 8,01 ile 8,1 inç arasında olmalı, kaynaklar bu konuda hemfikir değil, anahtarda 2K çözünürlük var. Birçok katlanabilir akıllı telefonu donatan ultra ince bir cam (UTG) üzerine oturacak. Diğer söylentiler de OLED yerine LTPO ekran kullanımına işaret ediyor. Samsung Galaxy S22 Ultra'da bulunan ve görüntülenen içeriğe uyum sağlayarak yenileme hızının dinamik olarak değiştirilmesine olanak tanıyan yeni bir teknoloji.

İşlemci tarafında, katlanabilir akıllı telefon, Xiaomi 12 ve 12 Pro'yu da donatan piyasadaki en güçlü yongalardan biri olan Snapdragon 8 Gen 1'i tercih edecekti. Pil sorusu, Xiaomi Mi MIX Fold 2'nin 5.020 mAh olan eski modelinden daha büyük bir kapasiteye sahip olacağı söyleniyor. Ancak herhangi bir rakam verilmedi. İlk modelin 67 W gücünden bile daha hızlı giden hızlı şarj tarafında da aynı hikaye. Xiaomi, MIX Fold 2'ye ek olarak, Samsung Galaxy Z Flip'in çiçek tarhlarında yürümek için bir MIX Flip pazarlamayı da düşünecek.


KaynakGizmochina

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent