recent
Güncel Haberler

Elden Ring Şimdiden Tüm Zamanların En İyi Oyunlarından Biri Olarak Kabul Ediliyor

Ana Sayfa
Elden Ring Şimdiden Tüm Zamanların En İyi Oyunlarından Biri Olarak Kabul Ediliyor

Milyonlarca oyuncunun merakla beklediği Elden Ring hayal kırıklığına uğratmadı. FromSoftware oyunu, uzman basından toplanan reytingler açısından dikkate değer bir performansa işaret ediyor.

Elden Ring gerçek bir başarıdır. Oyun büyüleyici bir evrene, her zamankinden daha derin bir oyuna ve akıllara durgunluk veren içeriğe sahip. FromSoftware'in en son üretimini tanımlamak için en iyi ifadeler sıkıntısı yok. Ve en azından Japon stüdyosunda herkesin hemfikir olduğunu söyleyebiliriz!

Yılın oyunu mu?

Oldukça basit, Elden Ring artık tarihin en yüksek puanlı oyunlarından biri. PS5 sürümü için Metacritic ortalaması %97 (PC ve Xbox Series X/S'de %95) ile Dark Souls'un layık varisi, Amerikan sitesine göre "tüm zamanların en iyi oyunları"nda 18. sıraya giriyor. Elden Ring bu kez OpenCritic'te ortalama %96'lık bir oranla elde ettiği ikincilik ile en çok reyting alan oyunlar arasında podyuma bile çıktı. 

Böyle bir fenomenle karşı karşıya kaldığımızda, sevgili Elden Ring'imizin yılın oyunlarını ödüllendirmeye yönelik törenlerde büyük beğeni kazanacağını rahatlıkla tahmin edebiliyoruz. Ve henüz Şubat ayındayız…


KaynakMetacritic / OpenCritic

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent