recent
Güncel Haberler

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Son Bir Fragmanla Geri Dönüyor

Ana Sayfa
Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Son Bir Fragmanla Geri Dönüyor

Nathan Drake ve talihsiz yoldaşları, önümüzdeki hafta Uncharted: Legacy of Thieves Collection derlemesi aracılığıyla PS5'e gelecek. Yeni bir fragman yayınlandı.

Mağaranın derinliklerinde yaşayanlar için bu Legacy of Thieves Koleksiyonunun Uncharted 4: A Thief's End ve Uncharted: The Lost Legacy'yi içereceğini unutmayın. Çok oyunculu dahil edilmediğinden yalnızca tek oyunculu kampanyalar mevcut olacaktır. PS5 için yeniden işlenen bu iki oyun, 4K'da ve 60 FPS'ye kadar (performans modunda) bir tanıma sahip olacak. 3D uzamsal ses ve azaltılmış yükleme süreleri bunun bir parçası olacak.

Beklemek için bir video

Bu hafta sonu Sony Interactive Entertainment, 28 Ocak'ta PS5'te lansmanından önce bize Uncharted: Legacy of Thieves Collection için son bir fragman sunuyor. PC versiyonu (Steam, Epic Games Store) 2022'de gelecek. Uncharted 4'ün PS4 kopyası ve/veya The Lost Legacy sahipleri için 10 $'lık bir yükseltme sunulacak.

Son olarak Sony, oyunun dijital bir kopyasını veya yükseltmesini PlayStation Store üzerinden ön sipariş veren oyuncuların Uncharted filmini izlemek için ücretsiz bir sinema bileti alacağını duyurma fırsatını yakaladı. Kampanya 3 Şubat 2022 saat 23:59'a kadar geçerlidir.


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent